«Snøhvit»

Hun blir den onde dronningen i nyinnspillingen av «Snøhvit»

– Jeg er så spent!

KJENT OG KJÆR: Den originale animasjonsfilmen er laget av Disney, basert på et eventyr av brødrene Grimm. Den blir nå live-action-film. FOTO: Skjermdump
KJENT OG KJÆR: Den originale animasjonsfilmen er laget av Disney, basert på et eventyr av brødrene Grimm. Den blir nå live-action-film. FOTO: Skjermdump Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

De siste årene har Disney produsert nye versjoner av sine mest populære animasjonsfilmer fra 1900-tallet. Kjente og kjære filmer som «Løvenes konge», «Jungelboken», «Skjønnheten og udyret», «Aladdin» og «Mulan» er blant animasjonsfilmene som har fått et løft med virkelige skuespillere.

De neste årene er blant annet «Den lille havfruen» og «Snøhvit og de syv dvergene» på menyen for nyinnspillinger av de tidligere animasjonsfilmene.

De siste forhandlingene om rollebesetningen i sistnevnte nærmer slutten, og hvem som skal spille den onde dronningen skal visstnok være avgjort.

Ifølge nettstedet PEOPLE er det den israelske skuespilleren Gal Gadot (36) som har kapret rollen som den onde dronningen, også kalt the Evil Queen i den engelske versjonen.

Det bekrefter hun selv til PEOPLE. Hun er mest kjent for sin rolle som Wonder Woman i filmene med samme navn.

– Jeg kan ikke vente med å fylle skoene og kronen til den onde dronningen, forteller Gadot til PEOPLE.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer