«Snøhvit»

Hun blir den onde dronningen i nyinnspillingen av «Snøhvit»

– Jeg er så spent!

KJENT OG KJÆR: Den originale animasjonsfilmen er laget av Disney, basert på et eventyr av brødrene Grimm. Den blir nå live-action-film. FOTO: Skjermdump
KJENT OG KJÆR: Den originale animasjonsfilmen er laget av Disney, basert på et eventyr av brødrene Grimm. Den blir nå live-action-film. FOTO: Skjermdump Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

De siste årene har Disney produsert nye versjoner av sine mest populære animasjonsfilmer fra 1900-tallet. Kjente og kjære filmer som «Løvenes konge», «Jungelboken», «Skjønnheten og udyret», «Aladdin» og «Mulan» er blant animasjonsfilmene som har fått et løft med virkelige skuespillere.

De neste årene er blant annet «Den lille havfruen» og «Snøhvit og de syv dvergene» på menyen for nyinnspillinger av de tidligere animasjonsfilmene.

De siste forhandlingene om rollebesetningen i sistnevnte nærmer slutten, og hvem som skal spille den onde dronningen skal visstnok være avgjort.

EVIL QUEEN: Gal Gadot er spent på å gå inn i rollen som den onde dronningen. FOTO: NTB
EVIL QUEEN: Gal Gadot er spent på å gå inn i rollen som den onde dronningen. FOTO: NTB Vis mer

Ifølge nettstedet PEOPLE er det den israelske skuespilleren Gal Gadot (36) som har kapret rollen som den onde dronningen, også kalt the Evil Queen i den engelske versjonen.

Det bekrefter hun selv til PEOPLE. Hun er mest kjent for sin rolle som Wonder Woman i filmene med samme navn.

– Jeg kan ikke vente med å fylle skoene og kronen til den onde dronningen, forteller Gadot til PEOPLE.

– Spent

Skuespilleren skal ha fått øynene opp for rollen etter at Hollywood-favoritter som Angelina Jolie (Maleficent) og Cate Blanchett (som den onde stemoren i Cinderella) har gjort egne versjoner av onde Disney-karakterer.

– Jeg kan ikke si stort annet enn at jeg er så spent, sier Gadot til det amerikanske ukebladet.

Gardot har ikke bare skuespillerbakgrunn – hun har nemlig tjenestegjort i det israelske forsvaret som kampinstruktør. I tillegg ble hun allerede som 18-åring kåret til Miss Israel i 2004, og har hatt flere store oppdrag som modell i etterkant.

Nå er 36-åringen klar for Disneys nyinnspilling, 83 år etter den originale utgivelsen, hvor hun skal spille mot Rachel Zegler (20) (West Side Story) i rollen som Snøhvit.

SNØHVIT: Rachel Zegler har kapret rollen som Snøhvit. FOTO: NTB
SNØHVIT: Rachel Zegler har kapret rollen som Snøhvit. FOTO: NTB Vis mer

Sparer ikke på kruttet

Produksjonen av den kommende adaptasjonen er planlagt å starte i 2022. Til tross for at det finnes flere adaptasjoner av filmen, med blant annet Lily Collins og Julia Roberts i hovedrollen, er dette første gang Disney lager en live-action-versjon av deres egne originale animasjonsfilm fra 1938.

March Webb skal regissere den kommende filmen, og musikken skal produseres av den prisvinnende duoen Benj Pasek og Justin Paul, som blant annet har skrevet musikken til suksessfilmene La La Land og The Greatest Showman.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer