Zlatan Ibrahimović

Hun er 11 år eldre enn Zlatan - slik kapret Helena Noell Seger (45) EM-stjernens hjerte

Møttes på en parkeringsplass da han var 19 år.

HELENA SEGER: Helena Seger (45) er sammen med fotball-stjernen Zlatan Ibrahimović (34).  Foto: EXPRESSEN
HELENA SEGER: Helena Seger (45) er sammen med fotball-stjernen Zlatan Ibrahimović (34). Foto: EXPRESSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotball-EM arrangeres i disse dager i Frankrike, og fotballinteresserte over hele verden sitter nå klistret til skjermen for å få med seg kampene til sine lag og favorittspillere. 

Det er imidlertid ikke bare de kjekke mannfolka ute på gressbanen som får mye oppmerksomhet. I sammenheng med fotball-hysteriet har det nemlig vokst fram et velkjent begrep, kalt «wags» (wives and girlfriends)  - som brukes til å beskrive konene eller kjærestene til profilerte idrettsutøvere, og da spesielt fotballstjerner.

I Norge kaller vi dem fotballfruer, og de er kjent for å stjele oppmerksomhet fra sine mer berømte kjærester eller ektemenn. Og samboeren til den svenske EM-stjernen Zlatan Ibrahimović (34), som er 11 år eldre enn han, er intet unntak. 

MØTTES I 2001: Zlatan og Helena møttes for første gang på en parkeringsplass i Malmö. Foto: TT NYHETSBYRÅN
MØTTES I 2001: Zlatan og Helena møttes for første gang på en parkeringsplass i Malmö. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

LES OGSÅ: KK.no-redaksjonen har diskutert: Den ultimate kjekkaslisten er her!

Møttes på en parkeringsplass 

Svenske Helena Noell Seger (45) har jobbet som modell og skuespiller, men har også skapt seg en karriere innen markedsføring og har blant annet arbeidet med Bonnier, Swatch, Swedish Match og flyselskapet Flyme.

Ifølge Seoghør.no møttes hun og Zlatan på en parkeringsplass i Malmö i 2001. Den blonde 45-åringen gir sjelden intervjuer, men til svenske ELLE har hun tidligere lettet på sløret om hvordan første møte med han som skulle bli hennes mann var:

- Han hadde dobbeltparkert sin Ferrari ved siden av min Mercedes. Jeg var i dårlig humør og freste at han skulle flytte bilen. Jeg tror han ble trigget av holdningen min.

Zlatan på sin side har skrevet om forholdet i sin biografi «Jeg er Zlatan»:

«Jeg hadde aldri sett henne før, selv om jeg hadde ganske god oversikt over Malmö. Hun var ikke bare pen. Hele holdningen hennes var heftig, sånn der «ikke kødd med meg». Og så var hun eldre. Det var jo spennende. Av en bekjent fikk jeg vite at hun het Helena. Jeg kunne ikke glemme henne».

I dag er Zlatan og Helena samboere, og har sønnene Maximilian (9) og Vincent (8) sammen. 

ZLATANS FAMILIE: Fotballproffen er samboer med den svenske forretningskvinnen Helena Seger, og sammen har de sønnene Maximilian (9) og Vincent (8).  Foto: Reuters
ZLATANS FAMILIE: Fotballproffen er samboer med den svenske forretningskvinnen Helena Seger, og sammen har de sønnene Maximilian (9) og Vincent (8). Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Annerledes er det nye vakker i modellbransjen

Den eneste som klarer å roe ned fotball-stjernen 

Zlatan er kjent for å være en bråkebøtte og vanskelig å kontrollere, og han har vært i bråk og slåsskamper flere ganger (også utenfor fotballbanen).

Blant annet har han vært i klammeri med lagkamerater i flere av klubbene, og også hatt sine kontroverser med trenere.

Helena er sånn mer eller mindre den eneste som klarer å roe ned villstyringen, og de to har holdt sammen gjennom hans mange klubb- og landbytter.

- Han er ikke lett å leve med, men på den andre siden, det er ikke jeg heller. Han er bestemt og uredd og det er jeg også, har hun fortalt til Svenske ELLE. 

LANSERER PARFYME: Zlatan lanserer nå en ny duft for kvinner.  Foto: Francois Villevieille // un_elephant_en_photo
LANSERER PARFYME: Zlatan lanserer nå en ny duft for kvinner. Foto: Francois Villevieille // un_elephant_en_photo Vis mer

LES OGSÅ: 10 kjendiser som aldri blir eldre

Lanserer parfyme for kvinner 

I tillegg til fotballen, er Zlatan i disse dager aktuell med sin andre parfymekolleksjon - og denne gangen har han avansert til å lage en duft også for kvinner. Til KK.no har han fortalt at han imidlertid ikke synes parfyme er et must.

- En kvinne er vakker selv uten parfyme. En duft er bare en bonus.

Videre forteller han at det å lage en parfyme for kvinner, var et naturlig nestesteg.

- Jenter trenger også en vinnerduft. Inspirasjonen til begge duftene er følelsen av sommer og fritid. Suprême pour femme er fresh og sommerlig - og dét er det jeg vil at en kvinne skal dufte. Det har vært viktig for meg at følelsen skulle bli helt rett. Parfymen har en duft som gjør inntrykk, og som du kommer til å huske, mener fotballspilleren.

Du kan lese hele intervjuet med fotballstjernen her! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer