Aldersforskjell

- Hun er dronningen av MILFs!

Rapper Yung Gravy (26) klinte til med moren (42) til Tiktok-stjerne.

ALDERSFORSKJELL: Rapperen Yung Gravy tok med 16 år eldre Sheri Nicole Easterling på MTV VMAs i New Jersey i slutten av august - og dermed debuterte det ferske paret på rød løper. FOTO: NTB
ALDERSFORSKJELL: Rapperen Yung Gravy tok med 16 år eldre Sheri Nicole Easterling på MTV VMAs i New Jersey i slutten av august - og dermed debuterte det ferske paret på rød løper. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den siste helgen i august ble den stjernespekkede prisutdelingen MTV Video Music Awards arrangert i New Jersey, USA.

Rød løper var fylt opp av alt som kan krype og gå av celebriteter i Hollywood, som blant andre artist Taylor Swift, modell Ashley Graham, rapper Snoop Dogg, medlemmene i Red Hot Chili Peppers og artist Lizzo.

Den unge rapperen Matthew Raymond Hauri (26), bedre kjent som Yung Gravy, kastet også glans på rød løper - side om siden med den 16 år kvinnen Sheri Easterling (42).

Klinte til

Paret så ut til å storkose seg som hverandres date på prisutdelingen, og benyttet anledningen flere ganger til å råkline foran paparazziene.

For den observante TikTok-bruker, tok det ikke langt tid å innse at kvinnen ikledd den tettsittende kjolen med høy splitt nedover ryggen, var TikTok-stjernen Addison Rae (21) mor.

Addison Rae ble i august 2020 utpekt av magasinet Forbes som verdens best betalte TikTok-stjerne. Året etter havnet Addison Rae på Forbes' gjeve liste «30 under 30» for influensere på sosiale medier. For øvrig befinner også «vår egen» Iman Meskini seg på den gjeve Forbes-listen «30 under 30» for sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer