Aldersforskjell

- Hun er dronningen av MILFs!

Rapper Yung Gravy (26) klinte til med moren (42) til Tiktok-stjerne.

ALDERSFORSKJELL: Rapperen Yung Gravy tok med 16 år eldre Sheri Nicole Easterling på MTV VMAs i New Jersey i slutten av august - og dermed debuterte det ferske paret på rød løper. FOTO: NTB
ALDERSFORSKJELL: Rapperen Yung Gravy tok med 16 år eldre Sheri Nicole Easterling på MTV VMAs i New Jersey i slutten av august - og dermed debuterte det ferske paret på rød løper. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den siste helgen i august ble den stjernespekkede prisutdelingen MTV Video Music Awards arrangert i New Jersey, USA.

Rød løper var fylt opp av alt som kan krype og gå av celebriteter i Hollywood, som blant andre artist Taylor Swift, modell Ashley Graham, rapper Snoop Dogg, medlemmene i Red Hot Chili Peppers og artist Lizzo.

Den unge rapperen Matthew Raymond Hauri (26), bedre kjent som Yung Gravy, kastet også glans på rød løper - side om siden med den 16 år kvinnen Sheri Easterling (42).

Klinte til

Paret så ut til å storkose seg som hverandres date på prisutdelingen, og benyttet anledningen flere ganger til å råkline foran paparazziene.

For den observante TikTok-bruker, tok det ikke langt tid å innse at kvinnen ikledd den tettsittende kjolen med høy splitt nedover ryggen, var TikTok-stjernen Addison Rae (21) mor.

KLINTE TIL: Rapperen Yung Gravy og den nye flammen Sheri Easterling klinte til under MTV-utdelingen i august. FOTO: NTB
KLINTE TIL: Rapperen Yung Gravy og den nye flammen Sheri Easterling klinte til under MTV-utdelingen i august. FOTO: NTB Vis mer

Addison Rae ble i august 2020 utpekt av magasinet Forbes som verdens best betalte TikTok-stjerne. Året etter havnet Addison Rae på Forbes' gjeve liste «30 under 30» for influensere på sosiale medier. For øvrig befinner også «vår egen» Iman Meskini seg på den gjeve Forbes-listen «30 under 30» for sosiale medier.

Per 11. august 2022 hadde Addison Rae 88.6 millioner følgere på TikTok.

TIKTOK-STJERNE: Addison Rae på Vanity Fair Oscar Party i Los Angeles tidligere i år. FOTO: NTB
TIKTOK-STJERNE: Addison Rae på Vanity Fair Oscar Party i Los Angeles tidligere i år. FOTO: NTB Vis mer

Den siste tiden har fansen vært flue på veggen under Rae/Easterling-klanens familiedrama. Tidligere i sommer sluttet 21-åringen å følge sin egen mor på sosiale medier, da det ble kjent at hun og rapperen Yung Gravy hadde lagt an en flørtende tone seg imellom.

Uroligheter i familien

Sheri har vært gift med Addisons far Monty Lopez siden 2004, med en liten pause før de giftet seg på nytt i 2017. De har tre barn sammen.

Men forholdet slo sprekker tidligere i sommer, da han ble observert med en yngre kvinne, skriver nettstedet Dexerto.

MATCHET PÅ RØD LØPER: Paret Yung Gravy og Sheri Nicole Easterling matchet hverandre i lillatoner under MTV Video Music Awards i august. FOTO: NTB
MATCHET PÅ RØD LØPER: Paret Yung Gravy og Sheri Nicole Easterling matchet hverandre i lillatoner under MTV Video Music Awards i august. FOTO: NTB Vis mer

Nå ser det derimot ut til at trebarnsmoren Sheri har fått en ny flamme i livet sitt, og at lykken nok en gang smiler - med den 16 år yngre rapperen.

De så uten tvil svært lykkelig og forelsket ut på rød løper, og fortalte pressen hvordan de møttes.

- Vi møttes via Internett, og kjemien stemte med én gang. Jeg er fra så langt nord du kan komme, og hun så langt sør.

26-åringen la heller ikke skjul på at Sheri passer godt inn i MILF-kategorien. Som på norsk kan oversettes til «en mor jeg gjerne ville hatt samleie med».

- Hun er den perfekte match, fordi jeg elsker MILFs og hun er på en måte dronningen av MILFs!

Se flere bilder fra prisutdelingen under:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer