Nicole Kidman:

Hun er en av verdens største stjerner – kjenner du henne igjen?

Det gjorde ikke vi…

SUPERSTJERNE: I dag er denne australske ungjenta fast inventar på rød løper i Hollywood, og du vet garantert hvem hun er. FOTO: Instagram (@TheEllenShow)
SUPERSTJERNE: I dag er denne australske ungjenta fast inventar på rød løper i Hollywood, og du vet garantert hvem hun er. FOTO: Instagram (@TheEllenShow) Vis mer
Publisert

Hun startet skuespillerkarrieren allerede som 16-åring, og fikk sitt gjennombrudd i Hollywood i 1990 da hun spilte i filmen «Days of Thunder» med Tom Cruise – som forøvrig ble ektemannen hennes samme år. Lykken ble dog kortvarig og forholdet tok slutt i 2001.

Den australske stjernen har siden 2006 vært gift med musiker Keith Urban, og har fire barn; to adopterte og to biologiske.

Hun har figurert i klassikere som «Moulin Rouge» og «Eyes Wide Shut», og i fjor fikk karrieren enda en boost da hun kapret en av hovedrollene i suksesserien «Big Little Lies». Her står også Reese Witherspoon, Alexander Skarsgård, Zoë Kravitz – datteren til rocklegende Lenny Kravitz – og Meryl Streep på rollelisten.

Gjetter du hvem vi snakker om? Nicole Kidman, så klart!

Det er nok få som ikke ville dratt kjensel på 51-åringen slik hun ser ut i dag, men da talkshowdronning Ellen DeGeneres nylig delte et gammelt bilde av Nicole, måtte vi se to (tre, fire, fem...) ganger før vi kjente henne igjen.

Se bildet under!

LES OGSÅ: Derfor digger vi «Big Little Lies»

UGJENKJENNELIG: Bildet til venstre er fra en photoshoot Nicole gjorde i 1983 i forbindelse med filmen «BMX Bandits». Bildet til høyre er fra en premiere tidligere i år. FOTO: Instagram (@TheEllenShow), Scanpix
UGJENKJENNELIG: Bildet til venstre er fra en photoshoot Nicole gjorde i 1983 i forbindelse med filmen «BMX Bandits». Bildet til høyre er fra en premiere tidligere i år. FOTO: Instagram (@TheEllenShow), Scanpix Vis mer


Forvandlet seg for rolle

Det er ikke første gang Oscar-vinneren har skapt overskrifter fordi hun har gjennomgått en forvandling. Forrige gang var det fordi hun, som mange av sine skuespillerkolleger, måtte endre seg på grunn av en rolle.

I fjor skapte det stor ståhei da bilder fra settet av filmen «Destroyer» ble spredt på nettet, og medier som Daily Mail og Harpers Bazaar omtalte Nicoles «nye» utseende.

Stjernen, som ellers er å se i elegante kjoler, blondt hår og rosa lepper, hadde fått på seg løse jeans, sorte sko, en sort, enkel overdel, og en sort skinnjakke. Håret hennes, som til vanlig er langt og blondt, ble kort og mørkt.

Også flere fans omtalte forvandlingen på Twitter, og skrev blant annet dette: «Våkne opp! Jeg trenger å snakke med alle om Nicole Kidmans parykk i Destroyer». Flere nevner også at skuespilleren ikke er til å kjenne igjen. «Nicole Kidman er ugjenkjennelig med den parykken», skriver brukeren @AhmedAhmedkeka.

LES OGSÅ: Nå svarer Nicole Kidman på spekulasjonene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer