Isak Dreyer om Sophie Elise Isachsen:

- Hun er hundre prosent ekte

«Farmen Kjendis»-vinneren åpner opp om forholdet til Sophie Elise Isachsen.

GOD STEMNIMG: Det ble god stemning mellom Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer på «Farmen Kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2
GOD STEMNIMG: Det ble god stemning mellom Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer på «Farmen Kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

På kort tid gikk Isak Dreyer (28) fra å være en anonym snekker og fisker fra nord, til å vinne både «Norges Tøffeste», «Farmen Kjendis» og pryde flere avisforsider.

Etter tiden på «Farmen»-gården har Bodøværingen fått ekstra mye oppmerksomet. Inne på gården oppsto det nemlig søt musikk mellom fiskeren og influenser Sophie Elise Isachsen (27).

I et intervju med Dagbladet Magasinet åpner Isak ytterligere opp om forholdet til Sophie Elise.

Mer like enn folk tror

Til Dagbladet Magasinet snakker Isak varmt om influenseren.

- Noe av det jeg liker med Sophie er at hun er hundre prosent ekte. Det liker jeg, forteller Isak, og legger til at de er mer like enn det folk tror.

Etter «Farmen Kjendis» har det florert spekulasjoner om realitystjernenes relasjon. Selv har de svart kryptisk på spørsmål om hva som er status mellom dem.

- Jeg har bestemt meg for å ikke snakke om det. Jeg kan snakke om eksen min fordi det er over og ferdig, men ting jeg er i nå, som jeg er engasjert i og liker vil jeg ha for meg selv. Det er bare mitt, forklarer han.

Likevel innrømmer nordlendingen at han er mer i Oslo enn noen gang. Til Magasinet erkjenner han også at det ikke er noen hemmelighet at det ble noe mellom dem inne på gården.

Til tross for det, vil han ikke definere forholdet.

- Jeg kan ikke definere noe jeg ikke vet definisjonen på.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Sophie Elise, foreløpig uten å lykkes.

- Vi er som kjærester

Hvordan det går mellom paret nå, er uvisst. For tiden befinner Isak seg på ekspedisjon på Grønland, og Sophie Elise befinner seg tilsynelatende i Oslo.

Sophie Elise har også åpnet opp om relasjonen ved flere anledninger. Da hun gjestet podkasten «Janka og Marte», klarte heller ikke programlederne Janka Polliani og Marte Bratberg å unngå å spørre om duoen var kjærester.

- Jeg tenker at akkurat nå er jo han på ekspedisjon på Grønland og skal være borte i tre måneder. For meg har det vært sånn at jeg visste da vi kom ut fra «Farmen» at det kom til å være hengende over oss så lenge. Og etter vi kom «ut» ble det enda mer - og så den Grønland-turen. Så jeg føler vi må gjennom alt dette, så kan man eventuelt si at vi er kjærester, hvis man har klart alt det der.

- Vi er jo som kjærester, fortsetter hun, og svarer at hun har sommerfugler i magen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer