Zoë Kravitz

Hun er nye Catwoman

Hvordan fylle skoene til Michelle Pfeiffer, Halle Berry og Anne Hathaway? Nye Catwoman ser ut til å klare det helt fint.

Zoë Kravitz på filmsettet under innspillingen av den nye Batman-filmen, hvor hun spiller Catwoman. FOTO: Scanpix
Zoë Kravitz på filmsettet under innspillingen av den nye Batman-filmen, hvor hun spiller Catwoman. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Når Batman vender tilbake til skjermene i 2022, er det med Robert Pattinson i hovedrollen som Bruce Wayne.

Rollen som innbruddstjuven Selina Kyle, aka Catwoman, har i tidligere versjoner vært spilt av størrelser som Anne Hathaway, Michelle Pfeiffer og Halle Berry.

Den blanke heldekkende catsuiten har blitt ikonisk samme med kattemasken, og den slemme pusen står i det man vel kan beskrive som et elsk hat-forhold til Batman.

Skinnklær

I 2022-versjonen av Batman er det en ny skuespiller som kvesser katteklørne og med et langtrukkent mjau åler seg inn i skinnklær.

I nye bilder fra innspillingen ser vi nemlig Zoë Kravitz gjøre entre som legendariske Catwoman.

Zoë Kravitz er datteren til rocker Lenny Kravitz og skuespiller Lisa Bonet, og har hatt stor suksess for sin rolle blant annet i Big Little Lies, der hemmelighetene i kystbyen Monterey sakte kommer for dagen.

I tillegg er Zoë musiker i bandet Lolawolf, og fotomodell. I 2017 var hun ansiktet utad for YSL, og hun har også hatt oppdrag for størrelser som blant andre Balenciaga, Tiffany og Calvin Klein.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer