Zoë Kravitz

Hun er nye Catwoman

Hvordan fylle skoene til Michelle Pfeiffer, Halle Berry og Anne Hathaway? Nye Catwoman ser ut til å klare det helt fint.

Zoë Kravitz på filmsettet under innspillingen av den nye Batman-filmen, hvor hun spiller Catwoman. FOTO: Scanpix
Zoë Kravitz på filmsettet under innspillingen av den nye Batman-filmen, hvor hun spiller Catwoman. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Når Batman vender tilbake til skjermene i 2022, er det med Robert Pattinson i hovedrollen som Bruce Wayne.

Rollen som innbruddstjuven Selina Kyle, aka Catwoman, har i tidligere versjoner vært spilt av størrelser som Anne Hathaway, Michelle Pfeiffer og Halle Berry.

Den blanke heldekkende catsuiten har blitt ikonisk samme med kattemasken, og den slemme pusen står i det man vel kan beskrive som et elsk hat-forhold til Batman.

Skinnklær

I 2022-versjonen av Batman er det en ny skuespiller som kvesser katteklørne og med et langtrukkent mjau åler seg inn i skinnklær.

I nye bilder fra innspillingen ser vi nemlig Zoë Kravitz gjøre entre som legendariske Catwoman.

GOD STEMNING: I den nye Batmanfilmen spiller Zoe Kravitz Catwoman mens Robert Pattinson har hovedrollen som Batman/Bruce Wayne. FOTO: Scanpix
GOD STEMNING: I den nye Batmanfilmen spiller Zoe Kravitz Catwoman mens Robert Pattinson har hovedrollen som Batman/Bruce Wayne. FOTO: Scanpix Vis mer

Zoë Kravitz er datteren til rocker Lenny Kravitz og skuespiller Lisa Bonet, og har hatt stor suksess for sin rolle blant annet i Big Little Lies, der hemmelighetene i kystbyen Monterey sakte kommer for dagen.

SNIKENDE UHYGGE: I HBO-serien «Big Little Lies» spiller Zoë Kravitz mot Shailene Woodley, Reese Witherspoon, Nicole Kidman og Laura Dern. FOTO: Scanpix
SNIKENDE UHYGGE: I HBO-serien «Big Little Lies» spiller Zoë Kravitz mot Shailene Woodley, Reese Witherspoon, Nicole Kidman og Laura Dern. FOTO: Scanpix Vis mer

I tillegg er Zoë musiker i bandet Lolawolf, og fotomodell. I 2017 var hun ansiktet utad for YSL, og hun har også hatt oppdrag for størrelser som blant andre Balenciaga, Tiffany og Calvin Klein.

– Presidenten er rasist

Zoë er kjent som ei dame med trøkk, og da hun fikk spørsmål på Instagram fra en av sine 6 millioner følgere her om dagen om dagen om hva slags hudpleierutiner hun sverger til, svarte hun:

Jeg begynner med å stemme så tidlig som mulig på Joe Biden og Kamala Harris og alle de andre demokratiske kandidatene. Deretter, prøv litt øyekrem, dersom du har sovet dårlig fordi presidenten er rasist.

Korona-ridd

Men nå er det altså innspillingen av Batman som gjelder. Filmingen startet i januar, men fikk et opphold grunnet korona. I slutten av august avslørte filmselskapet at de endelig hadde begynt å filme igjen, men nok en gang stakk korona kjepper i hjulene, da det ble kjent at hovedrolleinnehaver Robert Pattinson skal ha blitt syk av covid-19 og måtte i karantene.

I et intervju med Vanity Fair ble Zoë spurt om hun under pausen av filmingen ble pålagt noe regime for å ikke risikere at catsuiten ikke passet når filmingen tok fatt igjen:

– Det var ikke sånn at selskapet ringte og sa «Ikke legg på deg, kjerring», svarte Zoë og la til at hun hadde trent i fire-fem måneder før oppholdet.

– De første ukene i karantene tekstet jeg regissøren Matt og sa: «Vi må kanskje lage catsuiten noen størrelser større når dette er over».

Zoë sa videre at hun la seg i selen, uten å bli hysterisk:

– Jeg spiser absolutt hva f*** jeg vil. Men prøver å holde meg i anstendig form, så jeg ikke må begynne helt på nytt.

PLAGET HELT: Robert Pattinson som Batman i «The Batman», FOTO: Scanpix
PLAGET HELT: Robert Pattinson som Batman i «The Batman», FOTO: Scanpix Vis mer

Pisken manglet

Men nå er innspillingen atter i gang, og etter planen kommer filmen på kino i 2022. Regissør er Matt Reeves og forleden var skuespillere og filmteam samlet i England.

Zoë Kravitz gjorde her en oppsiktsvekkende, i sort, blank trenchcoat, og høye snørestøvler og matchende hårpryd.

Hvorvidt bildene viser rollefiguren Selina Kyles slik vi kan forvente å se henne på lerretet, eller om det er hennes alter ego Catwoman som har fått ny look, er vanskelig å bedømme.

Men siden Catwoman er kjent for å svinge pisk av anselig størrelse, er det nærliggende å tro at det her er Selina Kyle som har fått et heller raft utseende.

Vi gleder oss uansett til Batman - og til å kunne gå på kino igjen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer