Machine Gun Kelly

- Hun er vakker, men trenger en stylist som forstår at hun er 12 og ikke 19

Far-og-datter-duoen skapte liv på rød løper under American Music Awards.

MACHINE GUN KELLY: Rapperen Colson Baker tok med seg sin 12 år gamle datter Casie Colson Baker på American Music Awards i Los Angeles i november. FOTO: NTB
MACHINE GUN KELLY: Rapperen Colson Baker tok med seg sin 12 år gamle datter Casie Colson Baker på American Music Awards i Los Angeles i november. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske rapperen Colson Baker (31), bedre kjent som Machine Gun Kelly, tok med seg datteren Casie Colson Baker (12) på rød løper da American Music Awards ble avholdt i Los Angeles i slutten av november.

Stemningen mellom far og datter var svært god, og de tullet og lo foran paparazziene på rød løper før de gikk sammen inn på prisutdelingen.

ABLEGØYER: Rapper Machine Gun Kelly og datteren Casie Colson Baker på rød løper under American Music Awards. FOTO: NTB
ABLEGØYER: Rapper Machine Gun Kelly og datteren Casie Colson Baker på rød løper under American Music Awards. FOTO: NTB Vis mer

Colson, som bare var 19 år da han fikk datteren med ekskjæresten Emma Cannon (32), delte flere bilder på sin Instagram-profil med datteren og var tydelig stolt over både henne og prisen han mottok for årets beste rockeartist.

Flere amerikanske nettsteder, blant andre People, har også delt bilder av far og datter, og i kommentarfeltene hylles de to for å være den råeste far-og-datter-duoen under showet.

Men det er også flere som kommenterer at Casie, som bare er 12 år og dermed som barn å regne, burde hatt tilgang på en stylist som hadde kledd henne mer etter alderen.

FOTO: Skjermdump // Instagram // People
FOTO: Skjermdump // Instagram // People Vis mer

Jenta, som er ett år unna å entre tenårene, stilte i en lang, svart kjole med åpen rygg og splitt ved midjen. Til antrekket hadde hun store gullsmykker og støpte negler.

Med lovord til unge musikere

Rapperfaren og hans nåværende skuespillerkjæreste Meghan Fox (35) er kjent for å sjokkere på rød løper, og har ved flere anledninger stilt i antrekk som har overlatt lite til fantasien.

OVERLATER LITE TIL FANTASIEN: Man kan trygt slå fast at rapper Machine Gun Kelly og skuespillerkjæresten Megan Fox elsker å sjokkere på rød løper. Her fra MTV VMAs i New York høsten 2021. FOTO: NTB
OVERLATER LITE TIL FANTASIEN: Man kan trygt slå fast at rapper Machine Gun Kelly og skuespillerkjæresten Megan Fox elsker å sjokkere på rød løper. Her fra MTV VMAs i New York høsten 2021. FOTO: NTB Vis mer

Men til tross for at flere hevder at han har dårlig innflytelse på sin 12 år gamle datter, kom han med lovord til unge musikere som ønsker å slå gjennom i takketalen han holdt etter å ha mottatt den gjeve prisen:

- Jeg ønsker ta imot denne prisen på vegne av alle ambisiøse musikere der ute. De som ønsker å spille instrumenter, ønsker å rappe, synge - og ikke bare rockeartister, men alle artister som er rockestjerner!

Det var ikke bare Machine Gun Kelly som stakk av med pris under musikkarrangementet.

Blant vinnerne var også Ed Sheeran (30) for årets beste mannlige popstjerne, Taylor Swift (31) årets kvinnelige popstjerne og beste poplåt, Carrie Underwood (38) beste kvinnelige countrystjerne og Kanye West (44) som beste gospelartist.

Jennifer Lopez (52), som tidligere i år fant tilbake til ekskjæresten Ben Affleck (49), underholdt publikum fra scenen.

UNDERHOLDT: Jennifer Lopez var blant artistene som sto for underholdningen. FOTO: NTB
UNDERHOLDT: Jennifer Lopez var blant artistene som sto for underholdningen. FOTO: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer