Machine Gun Kelly

- Hun er vakker, men trenger en stylist som forstår at hun er 12 og ikke 19

Far-og-datter-duoen skapte liv på rød løper under American Music Awards.

MACHINE GUN KELLY: Rapperen Colson Baker tok med seg sin 12 år gamle datter Casie Colson Baker på American Music Awards i Los Angeles i november. FOTO: NTB
MACHINE GUN KELLY: Rapperen Colson Baker tok med seg sin 12 år gamle datter Casie Colson Baker på American Music Awards i Los Angeles i november. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske rapperen Colson Baker (31), bedre kjent som Machine Gun Kelly, tok med seg datteren Casie Colson Baker (12) på rød løper da American Music Awards ble avholdt i Los Angeles i slutten av november.

Stemningen mellom far og datter var svært god, og de tullet og lo foran paparazziene på rød løper før de gikk sammen inn på prisutdelingen.

Colson, som bare var 19 år da han fikk datteren med ekskjæresten Emma Cannon (32), delte flere bilder på sin Instagram-profil med datteren og var tydelig stolt over både henne og prisen han mottok for årets beste rockeartist.

Flere amerikanske nettsteder, blant andre People, har også delt bilder av far og datter, og i kommentarfeltene hylles de to for å være den råeste far-og-datter-duoen under showet.

Men det er også flere som kommenterer at Casie, som bare er 12 år og dermed som barn å regne, burde hatt tilgang på en stylist som hadde kledd henne mer etter alderen.

Jenta, som er ett år unna å entre tenårene, stilte i en lang, svart kjole med åpen rygg og splitt ved midjen. Til antrekket hadde hun store gullsmykker og støpte negler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer