<strong>OPERASJONER:</strong> Gigi Hadids modell-lillesøster, Bella, skal ifølge flere amerikanske medier ha lagt seg under kniven for å få bedre selvtillit. Foto: Rex Features
OPERASJONER: Gigi Hadids modell-lillesøster, Bella, skal ifølge flere amerikanske medier ha lagt seg under kniven for å få bedre selvtillit. Foto: Rex Features Vis mer

Bella Hadid

- Hun gikk amok med farens kredittkort

Amerikansk blad melder at «usikre» Bella Hadid har lagt seg under kniven.

Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har debatten om unge jenter og fiksing på utseende rast som aldri før. Det hele begynte etter at blogger Kristin Gjelsvik delte en video av seg selv med tittelen «Nei, det er faen ikke normalt». I det 13 minutter lange klippet raser Gjelsvik fra seg om utseendefokuset i dagens samfunn, og forteller sine tusenvis av følgere at hun nekter å la plastiske operasjoner normaliseres.

Mens fenomenet enda er relativt nytt her i Norge, har unge Hollywood-stjerner pyntet på utseende i lang tid. Sist ut i rekken skal ifølge magasinet Star være stjerneskuddet Bella Hadid (19). Den smellvakre brunetten har markerte kinnben og skarpe trekk som er de færreste forunt, men nå mener altså amerikanske medier at skjønnheten er «kjøpt og betalt».

– Bella har alltid vært ekstremt usikker på seg selv. Hun nådde virkelig bunnen når Gigi (brunettens storesøster som blant annet var én av årets Victorias Secret-engler, jour. anm.) begynte å jobbe som modell. Da gikk hun amok med farens kredittkort, og nå er hun nesten ikke til å kjenne igjen, sier en kilde – som påstås å være en venn av stjernen – til Star.

Verken Bella selv eller managementet hennes har i skrivende stund kommentert spekulasjonene. Se «før og etter»-bilder her: 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer