Melania Trump

- Hun har fått mye oppmerksomhet for å vise kløft og ha en veldig sexy stil

Hun elsker haute couture, høye hæler og å vekke oppmerksomhet på den røde løperen. Hvordan vil USAs førstedame Melania Trump kle (seg for) sin nye rolle?

Publisert
Sist oppdatert

Mens hele verdens oppmerksomhet retter seg mot USAs nyvalgte president Donald Trump, vender motepressen oppmerksomheten på den nye førstedamen, Melania Trump (46). Og her får de servert en førstedame som definitivt har stor interesse for mote, vet hva hun liker, og som dessuten trives med presseoppmerksomhet rundt klesvalgene sine.

Spørsmålet en moteverdenen nå stiller, er hvorvidt hun kommer til å kle rollen like godt som Michelle Obama (52) har gjort.

- Den rykende ferske førstedamen er overraskende flink til å kle seg, sier moteblogger Darja Barannik til KK.no og legger til: 

- Fargerike, tettsittende kjoler, todelte dresser og minimalistiske snitt er noe av det beste jeg har sett henne i. Samtidig har hun også fått mye oppmerksomhet for å vise kløft og ha en veldig sexy stil, som nå kommer til å tones ned, mener Barannik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer