71 grader nord team

- Hun har lært meg gleden ved å nyte mer

Influenser Vita Mashadi (29) sier til KK at hun har latt seg inspirere av konkurrenten.

71 GRADER NORD TEAM: Søstrene Wanda og Vita Mashadi på rød løper under P3 Gull i 2019. Denne våren er de begge å se i TV-konkurransen 71 grader nord team. FOTO: Fredrik Hagen / NTB
71 GRADER NORD TEAM: Søstrene Wanda og Vita Mashadi på rød løper under P3 Gull i 2019. Denne våren er de begge å se i TV-konkurransen 71 grader nord team. FOTO: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

Årets TV-nyskapning 71 grader nord team er godt i gang på Discovery+ og TVNorge, og årets kjendissesong har allerede gitt oss intriger, konkurransestemning og ikke minst nye vennskap.

KK møtte eventyrer Elisa Røtterud (42) og influenser-søstrene Vita og Wanda Mashadi (29) rett før premieren, og allerede da luftet de at til tross for at turen hadde bydd på mange spennende utfordringer og vakker natur, var det enkelte ting som ble ekstra utfordrende i team-bobla.

- Man lever i en boble, og de problemene vi fikk, de eksisterer ikke i hverdagen i det virkelige liv i hele tatt. Vi har levd så tett sammen, og det er latteren med jentene som har vært utrolig gøy, sa Elisa Røtterud til KK under lanseringen i desember.

I tillegg til tvillingsøstrene Vita og Wanda, og Elisa, er også Victoria Tolaas (22) kjent fra NRKs Norges tøffeste med.

På herresiden er youtuber Safari Shabani (24), programleder Jon Almaas (54), tidligere skistjerne Thomas Alsgaard (50) og TV-profil Adam Schjølberg (39).

- Det som gjør oss så tett er at vi aldri vet hva vi skal dagen etter. Man er i bobla, og det er det man opplever der og da som betyr noe, supplerte Vita.

Fordommer

Det er ikke første gang søstrene legger ut på tur. Høsten 2020 deltok de på tur med Lars Monsen i NRK-programmet Med Monsen på villspor. Året før hadde Vita deltatt i 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis.

- Opplever dere fordommer med tanke på at dere som er en del av mote- og influenserbransjen plutselig er blitt friluftsdronninger?

- Jeg tror det er mange som har vært skeptiske til oss på tur, fordi ja, vi elsker å jåle oss, men vi kan ha dritt under neglene også. Det må kunne gå an å gjøre begge deler, tenker jeg! forklarer Vita engasjert.

Underveis på turen har tvillingsøstrene lært ett og annet av eventyrer Elisa Røtterud, som er over gjennomsnittet glad i å legge ut på tur i skog og fjell.

- Hvis det regner for eksempel skal det mye til før jeg gidder å dra frem Primusen, men der var Elisa pådriver og fikk oss til å gjøre det lille ekstra. Da fikk jeg gleden rundt det å prøve å nyte mer. For selv om det regner, kan man ha det hyggelig i camp! forklarer Vita videre.

Til KK forteller også turvante Elisa at hun lærte ett og annet av de populære tvillingsøstrene.

- Det lærte jeg av Vita og Wanda er at jeg kan spise fisk og vaske kniven før jeg kutter opp noe annet!

'71 grader nord team' sendes på Discovery+ og TVNorge torsdager og søndager.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer