Mayoo Indiran:

- Hun har mye smerter og det har vært veldig vondt

Samler inn penger til forskning på kjærestens sykdom.

VIL HJELPE: Mayoo Indiran vil bidra til mer åpenhet rundt kvinnesykdommen endometriose. Her sammen med kjæresten. Foto: Privat
VIL HJELPE: Mayoo Indiran vil bidra til mer åpenhet rundt kvinnesykdommen endometriose. Her sammen med kjæresten. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Mayoo Indiran (31), er for tiden aktuell i det populære TV 2-programmet «Kompani Lauritzen». I den anledning har han valgt å bruke plattformen sin til noe helt spesielt.

Nå som manges øyne er rettet mot programmet, er det ingen tvil om at også deltakerne får en hel del oppmerksomhet. Derfor tenkte Indiran at det var en gylden mulighet til å starte en innsamlingsaksjon til Endometrioseforeningen på Facebook.

Indiran, som nylig viste frem kjæresten sin på rød løper, kan fortelle at innsamlingen startet i forbindelse med at han har vært vitne til hvordan endometriose har påvirket kjæresten hans. Nå vil han bidra til at diagnosen blir mer belyst og forsket på.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

- Vært veldig vondt

31-åringen forklarer at han først la merke til hvor mange som opprettet innsamlingskontoer til ulike formål på Facebook i forbindelse med bursdagen deres. Det ga ham inspirasjon til å gjøre det samme.

- Det er jo frustrerende å vite at det ikke er forsket nok på, og at det er rundt ti prosent av kvinner som har denne sykdommen. Jeg er jo vitne til hvor vondt Therese (kjæresten, journ.anm.) har det og det har vært vanskelig, sier han til Se og Hør, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer