Tre nøtter til Askepott

- Hun har stått meg nærmest det siste året

Astrid Smeplass og Cengiz Al har bevart det nære vennskapet - også utenfor Tre nøtter til Askepott-bobla.

TRE NØTTER TIL ASKEPOTT: Artist Astrid Smeplass og skuespiller Cengiz Al spiller Askepott og prinsen i den nye norske storfilmen. Her fra førpremieren i begynnelsen av november. FOTO: Andreas Fadum
TRE NØTTER TIL ASKEPOTT: Artist Astrid Smeplass og skuespiller Cengiz Al spiller Askepott og prinsen i den nye norske storfilmen. Her fra førpremieren i begynnelsen av november. FOTO: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

For artist Astrid Smeplass (25) er nyversjonen av Tre nøtter til Askepott hennes aller første hovedrolle i en spillefilm. Motspilleren Cengiz Al (23) har derimot litt mer erfaring enn henne, etter blant annet å ha spilt i TV-suksessen Skam. Han er også aktuell i kinofilmen Nordsjøen.

Under innspillingen, som foregikk i fjor vinter hovedsakelig i Norge, utviklet de unge skuespillerne et nært vennskap.

Den nybakte pappaen Cengiz, som ble far til lille Noor med samboeren Maiken Blom (23), fikk spørsmål om han ville spille prinsen bare ti dager etter at sønnen kom til verden.

Naturlig nok er også Astrid blitt godt kjent med Cengiz lille familie, og han har bare godord å si om kollegaen.

- Jeg er blitt et mye bedre menneske etter å ha blitt kjent med Astrid. Hun er veldig god med mennesker. Hun har stått meg nærmest det siste året, med tanke på barn og familie og alt, forteller Cengiz når vi møter ham i forbindelse med presselanseringen av filmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer