Sofia Vergara

- Hun har tatt ektemannen min ... hun har tatt min plass i sengen

Sofia Vergara føler at ektemannen vier for mye oppmerksomhet til en annen enn henne.

SOFIA VERGARA: Skuespiller Sofia Vergara og Joe Manganiello på Oscarfest i 2017. FOTO: NTB
SOFIA VERGARA: Skuespiller Sofia Vergara og Joe Manganiello på Oscarfest i 2017. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Sofia Vergara (48) og ektemannen Joe Manganiello (44) har vært et av Hollywoods hotteste par, siden de to fant kjærligheten i 2014.

Hun er mest kjent for rollen som rikmannsfruen Gloria i TV-serien Modern family, mens han gjorde karriere som varulv i True Blood.

Paret giftet seg i en romantisk seremoni i Palm Beach i Florida i 2015. Hun har sønnen Manolo Gonzalez Vergara (29) fra et tidligere ekteskap.

De to turtelduene fremstår som like forelsket i dag, som de var da de inngikk forlovelse bare et halvt år etter at de begynte å date, og gjennom sosiale medier deler de to stort og smått fra livet som Hollywood-ektepar.

Blir hatet av hunden

Og der andre forsøker å fremstå så billedskjønne og perfekte som mulig, har hverken Sofia eller Joe noe imot å dele bilder og videoer med et hint av sarkasme og humor.

Sist ut er Sofia Vergara, som har delt bilder av ektemannen Joe og chihuahuaen Bubbles - som hun hardnakket hevder at er ektemannens hund, ikke hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.