Sofia Vergara

- Hun har tatt ektemannen min ... hun har tatt min plass i sengen

Sofia Vergara føler at ektemannen vier for mye oppmerksomhet til en annen enn henne.

SOFIA VERGARA: Skuespiller Sofia Vergara og Joe Manganiello på Oscarfest i 2017. FOTO: NTB
SOFIA VERGARA: Skuespiller Sofia Vergara og Joe Manganiello på Oscarfest i 2017. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Sofia Vergara (48) og ektemannen Joe Manganiello (44) har vært et av Hollywoods hotteste par, siden de to fant kjærligheten i 2014.

Hun er mest kjent for rollen som rikmannsfruen Gloria i TV-serien Modern family, mens han gjorde karriere som varulv i True Blood.

Paret giftet seg i en romantisk seremoni i Palm Beach i Florida i 2015. Hun har sønnen Manolo Gonzalez Vergara (29) fra et tidligere ekteskap.

FORELSKA: Sofia Vergara og Joe Manganiello i New York i 2019. FOTO: NTB
FORELSKA: Sofia Vergara og Joe Manganiello i New York i 2019. FOTO: NTB Vis mer

De to turtelduene fremstår som like forelsket i dag, som de var da de inngikk forlovelse bare et halvt år etter at de begynte å date, og gjennom sosiale medier deler de to stort og smått fra livet som Hollywood-ektepar.

Blir hatet av hunden

Og der andre forsøker å fremstå så billedskjønne og perfekte som mulig, har hverken Sofia eller Joe noe imot å dele bilder og videoer med et hint av sarkasme og humor.

Sist ut er Sofia Vergara, som har delt bilder av ektemannen Joe og chihuahuaen Bubbles - som hun hardnakket hevder at er ektemannens hund, ikke hennes.

- Jeg har ingen hund. Den er Joes. Hunden hater meg, og har tatt fra meg alt jeg eier. Det er ikke morsomt, det er grusomt. Hun har tatt ektemannen min, hun har tatt min plass i sengen, fortalte Sofia nylig da hun var gjest i talkshowet Ellen Show, ifølge nettstedet UPI.

Hunden skaffet Sofia originalt til seg selv, men umiddelbart falt den lille chihuahuaen for Sofias ektemann Joe.

- Det er ikke hans feil, det er hennes. Hun er besatt av ham. Hun sover i sengen med Joe. De sover sammen, mens jeg sover på andre siden. Det er blitt en skikkelig rar greie, avslørte Sofia til programleder Ellen Degeneres (63), til latter fra publikum.

Dette er ikke ulikt det Sofia Vergaras rolle Gloria Delgado-Pritchett erfarte i den fiktive TV-serien Modern family. Glorias ektemann Jay Pritchett (spilt av Ed O'Neill) gikk nemlig til anskaffelse av en fransk bulldog ved navn Stella.

Det er kanskje unødvendig å nevne at Gloria og Stella ikke gikk spesielt godt overens ...

EN MODERNE FAMILIE: Sofia Vergara spilte rollen som Gloria i TV-serien Modern family. Der hadde karakteren et anstrengt forhold til ektemannen Jay Pritchetts (Ed O'Neill) hund Stella. FOTO: ABC
EN MODERNE FAMILIE: Sofia Vergara spilte rollen som Gloria i TV-serien Modern family. Der hadde karakteren et anstrengt forhold til ektemannen Jay Pritchetts (Ed O'Neill) hund Stella. FOTO: ABC Vis mer

En av verdens best betalte skuespillere

Ifølge finansmagasinet Forbes er Sofia Vergara, som emigrerte til USA fra Colombia på slutten av 90-tallet etter at hennes eldre bror Rafael ble drept etter et mislykket kidnappingsforsøk, en av verdens best betalte skuespillere.

Rollen i Modern family og dommer-rollen i talentkonkurransen America's Got Talent, har gjort at hun kan skilte med en formue på 43 millioner dollar - som i norske kroner blir rundt 360 millioner kroner.

BRA DAMER: Sofia Vergara ble for alvor kjent etter sin rolle i TV-serien Modern family, som gikk på TV 2009 til 2020. Her med kollegene Julie Bowen (t.v.), Sarah Hyland, Sofia Vergara, Ariel Winter og Aubrey Anderson-Emmons (foran) under Emmy i 2013. FOTO: NTB
BRA DAMER: Sofia Vergara ble for alvor kjent etter sin rolle i TV-serien Modern family, som gikk på TV 2009 til 2020. Her med kollegene Julie Bowen (t.v.), Sarah Hyland, Sofia Vergara, Ariel Winter og Aubrey Anderson-Emmons (foran) under Emmy i 2013. FOTO: NTB Vis mer

I tillegg har hun gjort suksess med eget jeansmerke, parfymemerke og møbel-kolleksjon.

Og det er ikke uten grunn at Sofia har jobbet seg opp til å bli en av verdens best betalte skuespillere - hun har stamina og er en fighter.

- Jeg er fryktesløs. Jeg klager aldri, selv når grusomme ting skjer med meg, går jeg videre, sa hun til magasinet Parade i 2011.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer