– Hun ser ut som hun er prostituert

TV-stjernen tok til motemæle da kritikken haglet mot kollegaens kjolevalg.

TV-SØSTRE: Ariel Winter (t. v.) og Sarah Hyland har vært kolleger i et tiår etter at de begge kapret roller i humorserien «Modern Family». FOTO: NTB Scanpix
TV-SØSTRE: Ariel Winter (t. v.) og Sarah Hyland har vært kolleger i et tiår etter at de begge kapret roller i humorserien «Modern Family». FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er alltid vemodig når gode serier er ved veis ende. «Friends» gjør heldigvis comeback i nærmeste fremtid, men vi husker fremdeles hvor triste vi var da gjengen takket for seg for 16 år siden. Vi har også ferskt i minne hvordan det var å ta farvel med «Sex and the City», «Beverly Hills, 90210», «Gilmore Girls»...

Selv om den siste sesongen av «Game of Thrones» fikk hard medfart av både seere og kritikere, var det et tomrom i TV-hjertene våre da vi innså at neppe får se verken Jon Snow eller Daenerys Targeryen igjen.

Nå må også «Modern Family»-fansen kjenne på dét tomrommet; i februar i fjor ble det nemlig kjent at seriens ellevte sesong er den siste.

Over helgen tok skuespillerne sitt siste farvel med et såkalt «wrap party» (fest som holdes etter at alle har spilt inn sin siste scene, jour. anm.).

Blant stjernene var Sarah Hyland (29) og Ariel Winter (22) som det siste tiåret har portrettert søstrene Dunphy i humorserien. Førstnevnte delte haugevis av bilder fra festlighetene – deriblant av seg selv og Winter.

Se bildet over!

Da begynte kritikken å hagle.

Mange mente nemlig at Winter – som dukket opp i en gjennomsiktig, svart kjole – var upassende kledd for anledningen.

Slik lyder noen av de kritiske kommentarene – som naturligvis er helt uberettiget da vi kvinner bør kunne gå med hva enn vi vil uten å bli dømt – under bildene:

«Ariel er vakker, men dette antrekket hadde passet bedre på en stripper eller til en sen kveld hvor hun skal overraske kjæresten. Kom igjen.»

«Sarah ser classy ut. Ariel ser trashy ut.»

«Seriøst, hva er galt med Ariel? Hun er så oppmerksomhetssyk at jeg blir flau.»

«Hun ser ut som en prostituert. Skal hun spille inn en pornofilm etter festen?»

«Ariel liker tydeligvis ikke å ha på seg klær. Hun skal alltid vise seg frem. Ha litt respekt for deg selv, jente!»

Hyland var raskt ute med å gå i bresjen for sin kollega og nære venninne.

«Dette er en sexy og selvsikker kvinne. Alle som kommenterer negativt om en person jeg ser på som søsteren min, burde f**n meg gi seg – for jeg kommer ikke til å tolerere det!», skriver 29-åringen som svar til et av nettrollene.

Winter selv har foreløpig ikke kommentert kritikken, men vi er sikre på at hun setter pris på ordene fra Hyland. Kvinner som støtter kvinner – heia, heia!

NÆRT FORHOLD: Hyland er kanskje ikke Winters storesøster i virkeligheten, men det er tydelig at hun er beskyttende ovenfor 22-åringen. Her er duoen i en eldre scene fra «Modern Family». FOTO: Scanpix
NÆRT FORHOLD: Hyland er kanskje ikke Winters storesøster i virkeligheten, men det er tydelig at hun er beskyttende ovenfor 22-åringen. Her er duoen i en eldre scene fra «Modern Family». FOTO: Scanpix Vis mer

I kjølvannet av seriens slutt, har Winter forøvrig lagt karakteren Alex Dunphy bak seg på flere vis; blant annet utseendemessig. I går debuterte hun nemlig en flukende ny, jordbærblond sveis.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer