Ny film på vei

Hun skal spille Whitney Houston

En film om den avdøde sangstjernen er på vei og Naomi Ackie har kapret hovedrollen.

WHITNEY HOUSTON: I Wanna Dance With Somebody er navnet på filmen om Whitney Houstons liv og karriere. Foto: NTB
WHITNEY HOUSTON: I Wanna Dance With Somebody er navnet på filmen om Whitney Houstons liv og karriere. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er snart ni år siden Whitney Houstons tragiske dødsfall. Den talentfulle sangeren og skuespilleren ble bare 48 år gammel.

Hun trollbandt en hel verden med låter som «I Have Nothing», «Greatest Love of All» og «I Will Always Love You». Sistnevnte låt sang hun også i filmen «The Bodyguard», som hun i tillegg hadde en av hovedrollene i.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Det er ingen tvil om at hun hadde en suksessfull karriere, og den lever videre den dag i dag. Norske Kygo har blant annet produsert låten «Higher Love» hvor Houston har vokalen. Denne låten kom ut i 2019 og har blitt streamet nesten 500 000 millioner ganger på Spotify.

Låten ble også brukt da Joe Biden inntok scenen for første gang som nyvalg president av USA.

Film på vei

Nå skal det også komme en film om Whitney Houstons spektakulære liv og karriere. Filmen heter «I Wanna Dance With Somebody», som også er navnet på en av låtene til sangstjernen.

Nylig ble det offentliggjort at det er Star Wars-skuespiller og BAFTA-vinner Naomi Ackie (28) som har kapret rollen som selveste Whitney Houston.

NAOMI ACKIE: Dette er skuespilleren som har kapret hovedrollen som Whitney Houston. Foto: NTB
NAOMI ACKIE: Dette er skuespilleren som har kapret hovedrollen som Whitney Houston. Foto: NTB Vis mer

Ifølge Deadline skal regissøren av filmen, Stella Meghie, ha sagt i en uttalelse at de har brukt hele året på å finne den rette skuespilleren.

- Naomi Ackie imponerte oss gjennom hele prosessen. Jeg ble rørt av evnen hennes til å fange tilstedeværelsen til et globalt ikon mens hun samtidig fikk frem medmennesket i henne.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer