Hertuginne Meghan gravid:

Hurra for kongelig babynyhet - KKs kongeekspert spår hva det royale babynavnet kan bli!

Derfor har vi navnet Frances på topp 3-listen.

HØSTENS GLADNYHET: I midten av oktober ble det kjent at hertuginne Meghan og prins Harry venter sitt første barn. Terminen er satt til våren 2019. FOTO: NTB Scanpix
HØSTENS GLADNYHET: I midten av oktober ble det kjent at hertuginne Meghan og prins Harry venter sitt første barn. Terminen er satt til våren 2019. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden bryllupet mellom den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (37) og britiske prins Harry (34) i mai har vi i KK-redaksjonen spekulert i om når det britiske kongehuset kom til å annonsere når en liten arving var på vei.

Men nå trenger vi ikke spekulere lenger - for mandag 15. oktober kom den gledelige nyheten fra Kensington Palace:

«Hertugparet av Sussex er veldig glade for å kunne annonsere at hertuginnen venter en baby våren 2019. De Kongelige Høyhetene har satt pris på all støtten de har mottatt fra mennesker over hele verden siden bryllupsdagen i mai, og er henrykt over å nå kunne dele denne gledelige nyheten med offentligheten.».

De siste ukene har faktisk ryktene om at en liten arving er på vei svirret blant kongefans verden over, og flere har lagt merke til litt løsere klær på hertuginnen enn hva hun vanligvis pleier å gå med (dette betyr jo selvfølgelig ikke at hun absolutt må være gravid), samt en ekstra glød.

Og ja, hertuginnen var altså gravid.

Den lille babyen som kommer til verden til våren blir den syvende i rekken til den britiske tronen, og dronning Elizabeths åttende oldebarn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer