Love Actually

Hurra, nå kan du endelig se hele «Love Actually 2»-filmen!

Sjekk hva som skjedde med favorittkarakterene dine - 14 år etter.

LOVE ACTUALLY: Er en av tidenes mest suksessfulle romantiske komedier - lansert i 2003. Nå har oppfølgeren laget for Red Nose Day endelig kommet, og du kan se den på nett! Foto: SipaUSA
LOVE ACTUALLY: Er en av tidenes mest suksessfulle romantiske komedier - lansert i 2003. Nå har oppfølgeren laget for Red Nose Day endelig kommet, og du kan se den på nett! Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den mye omtalte «Love Actually»- oppfølgeren hadde premiere på BBC i Storbritannia 24. mars, i forbindelse med veldedighetsdagen Red Nose Day, som har som mål å samle inn penger til fattige barn verden rundt (pst. sjekk hvordan «All I want for christmas»-jenta fra «Love Actually» ser ut i dag!)

SE HVA SOM SKJEDDE: Denne ikoniske scenen mellom Keira Knightley og Andrew Lincoln er gjentskapt, med en kul vri! Foto: SipaUSA
SE HVA SOM SKJEDDE: Denne ikoniske scenen mellom Keira Knightley og Andrew Lincoln er gjentskapt, med en kul vri! Foto: SipaUSA Vis mer

Siden «Love Actually» rullet over kinolerretet i 2003, har den blitt en av de mest ikoniske romantiske komediene gjennom tidene, og er i dag en juletradisjon for mange. I februar gikk også fansen amok, da det ble kjent at regissør Richard Curtis hadde fått med seg flere av skuespillerne til å lage en 10-minutters oppfølgerfilm til suksessen - 14 år etter (Det er en ekstra vri i oppfølgeren - les om det helt nederst i denne saken!)

Filmen skulle da vises på britiske BBC og amerikanske NBC, men ingen norske medier har så langt hatt rettighetene til filmen, og den har vært svært vanskelig å oppdrive på internett. 

LES OGSÅ: Denne scenen ble slettet fra «Love Actually»

MEN - KK.no har nå funnet en nettside der du kan se hele klippet - og endelig få vite hva som skjedde med alle favorittkarakterene fra filmen (pst. sjekk hvor hot Emma Thompson (57) ser ut i dag!) 

Her ser du klippet!

Vi advarer om skikkelig høy «feel good» og «fukt i øyekroken»-faktor ;)

PS. Se traileren til Love Actually-oppfølgeren også (den er søøøøt!):  

To «Love Actually»-oppfølgere

Men, det som er litt festlig, er at Red Nose Day (arrangeres av organisasjonen Comic Relief) har laget to forskjellige filmer - der den ene ble vist i Storbritannia og den andre i USA. Og - den amerikanske versjonen har en litt morsom vri som den britiske ikke har. 

I denne filmen får vi nemlig også vite hva som skjedde med skuespiller Laura Linneys rollefigur - Sarah, som var ulykkelig forelsket i kollegaen sin, men hvis sjekkeforsøk ødelegges av at broren er innlagt på mentalsykehus. 

FINNER KJÆRLIGHETEN: Sarah (spilt av Laura Linney) finner kjærligheten i den amerikanske Love Actually-oppfølgeren. Men, ikke med Rodrigo Santoro, men Patrick Dempsey.
FINNER KJÆRLIGHETEN: Sarah (spilt av Laura Linney) finner kjærligheten i den amerikanske Love Actually-oppfølgeren. Men, ikke med Rodrigo Santoro, men Patrick Dempsey. Vis mer

I oppfølgeren får hun nemlig sin happy ending, dog med en helt annen mann - spilt av selveste «McDreamy»- jepp, Patrick Dempsey, som hun da er gift med. Sååååå koselig!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer