LOVE ACTUALLY: Er en av tidenes mest suksessfulle romantiske komedier - lansert i 2003. Nå har oppfølgeren laget for Red Nose Day endelig kommet, og du kan se den på nett! Foto: SipaUSA
LOVE ACTUALLY: Er en av tidenes mest suksessfulle romantiske komedier - lansert i 2003. Nå har oppfølgeren laget for Red Nose Day endelig kommet, og du kan se den på nett! Foto: SipaUSA Vis mer

Love Actually

Hurra, nå kan du endelig se hele «Love Actually 2»-filmen!

Sjekk hva som skjedde med favorittkarakterene dine - 14 år etter.

Den mye omtalte «Love Actually»- oppfølgeren hadde premiere på BBC i Storbritannia 24. mars, i forbindelse med veldedighetsdagen Red Nose Day, som har som mål å samle inn penger til fattige barn verden rundt (pst. sjekk hvordan «All I want for christmas»-jenta fra «Love Actually» ser ut i dag!)

SE HVA SOM SKJEDDE: Denne ikoniske scenen mellom Keira Knightley og Andrew Lincoln er gjentskapt, med en kul vri! Foto: SipaUSA
SE HVA SOM SKJEDDE: Denne ikoniske scenen mellom Keira Knightley og Andrew Lincoln er gjentskapt, med en kul vri! Foto: SipaUSA Vis mer

Siden «Love Actually» rullet over kinolerretet i 2003, har den blitt en av de mest ikoniske romantiske komediene gjennom tidene, og er i dag en juletradisjon for mange. I februar gikk også fansen amok, da det ble kjent at regissør Richard Curtis hadde fått med seg flere av skuespillerne til å lage en 10-minutters oppfølgerfilm til suksessen - 14 år etter (Det er en ekstra vri i oppfølgeren - les om det helt nederst i denne saken!)

Filmen skulle da vises på britiske BBC og amerikanske NBC, men ingen norske medier har så langt hatt rettighetene til filmen, og den har vært svært vanskelig å oppdrive på internett. 

LES OGSÅ: Denne scenen ble slettet fra «Love Actually»

MEN - KK.no har nå funnet en nettside der du kan se hele klippet - og endelig få vite hva som skjedde med alle favorittkarakterene fra filmen (pst. sjekk hvor hot Emma Thompson (57) ser ut i dag!) 

Her ser du klippet!

Vi advarer om skikkelig høy «feel good» og «fukt i øyekroken»-faktor ;)

PS. Se traileren til Love Actually-oppfølgeren også (den er søøøøt!):  

To «Love Actually»-oppfølgere

Men, det som er litt festlig, er at Red Nose Day (arrangeres av organisasjonen Comic Relief) har laget to forskjellige filmer - der den ene ble vist i Storbritannia og den andre i USA. Og - den amerikanske versjonen har en litt morsom vri som den britiske ikke har. 

I denne filmen får vi nemlig også vite hva som skjedde med skuespiller Laura Linneys rollefigur - Sarah, som var ulykkelig forelsket i kollegaen sin, men hvis sjekkeforsøk ødelegges av at broren er innlagt på mentalsykehus. 

FINNER KJÆRLIGHETEN: Sarah (spilt av Laura Linney) finner kjærligheten i den amerikanske Love Actually-oppfølgeren. Men, ikke med Rodrigo Santoro, men Patrick Dempsey.
FINNER KJÆRLIGHETEN: Sarah (spilt av Laura Linney) finner kjærligheten i den amerikanske Love Actually-oppfølgeren. Men, ikke med Rodrigo Santoro, men Patrick Dempsey. Vis mer

I oppfølgeren får hun nemlig sin happy ending, dog med en helt annen mann - spilt av selveste «McDreamy»- jepp, Patrick Dempsey, som hun da er gift med. Sååååå koselig!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: