The Holiday 2

Hurra! Nå kommer oppfølgeren

Oppdatert: Nå avkrefter regissør Nancy Meyers at det er planlagt en oppfølger av The Holiday.

THE HOLIDAY 2: En oppfølger til juleklassikeren er offisielt bekreftet og vi venter allerede i spenning! FOTO: NTB
THE HOLIDAY 2: En oppfølger til juleklassikeren er offisielt bekreftet og vi venter allerede i spenning! FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når julen kommer snikende utover høsten, er det mange som benker seg ned med de klassiske julefilmene – og gjerne de samme år etter år. En film med noen av de beste skuespillerne Hollywood har å by på – Cameron Diaz, Kate Winslet, Jack Black og Jude Law i hovedrollene – kunne ikke gå annet enn rekordbra da den rullet ut på lerretet i 2006.

Handlingen ble kritisert for å være forutsigbar – men er det ikke det vi liker så godt med romantiske komedier? Til tross for kritikken hanket den inn godt over det dobbelte av sitt budsjett, hele 205 millioner dollar på verdensbasis.

Nå er det bekreftet at det kommer en like stjernespekket oppfølger til den ikoniske julefilmen.

Oppdatert 07.12: Nyheten har vist seg å være feilinformasjon fra en kilde, og nå har regissør Nancy Meyers uttalt seg i sosiale medier. På Instagram avkrefter hun nyheten og forteller at det kun er basert på rykter.

Kommer i 2023

Med regissør Nancy Meyers, dronningen av romcoms, i kombinasjon med Hans Zimmers magiske musikk, var det i 2006 duket for det som skulle bli en juleklassiker.

The Holiday har levd videre siden den gang, og i dag ble det bekreftet at oppfølgeren sannsynligvis blir å se på det store lerretet desember 2023.

Fansen håper på samme stjernelag både foran og bak kamera.

Produksjonen skal ifølge amerikanske medier være i gang. Mens det ikke er bekreftet hvem som har regien, er det bekreftet at både Diaz, Winslet, Law og Black blir å se i de samme rollene som i den første filmen.

I samme ånd som den originale

Filmen er allerede satt i gang og filmingen startet i 2023. Oppfølgeren skal filmes i Europa og hovedsakelig Storbritannia.

«Den blir morsom, hjertevarm og gripende», skal en kilde ha sagt til det tabloide nettstedet The Sun.

«Det er en av de mest suksessrike filmene i sin sjanger, og fremdeles sees den av millioner av fans hvert år - det gir mening å se hvordan det står til med karakterene og finne ut av hvordan livene deres ble etter at de møttes», sier kilden.

“It’s one of the most successful movies of its kind and still enjoyed every year by millions of fans around the world - it makes perfect sense to revisit those characters and find out what became of their lives after they hooked up.

Vi gleder oss til å se om to ukers-forelskelser kan vare og om langdistanseforhold kan fungere etter 16 år!

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer