Veronica Mars trailer:

Hurra, Veronica Mars returnerer med en ny sesong!

Favoritt-privatetterforskeren vår skal løse nye drapsgåter.

Publisert
Sist oppdatert

I 2007 ble Veronica Mars-serien kansellert etter tre sesonger, men for de av oss som var blodfans (sånn som vår sjefredaktør Ingeborg Heldal!) er det absolutt en gledens dag - for nå er traileren til sesong 4 her. Se den i toppen av saken!

Serien blir beskrevet som en amerikansk noir-serie myntet på tenåringer, og i hovedrollen som den nysgjerrige, veslevoksne og utspekulerte privatetterforskeren Veronica Mars finner vi Kristen Bell - som i dag er blitt 38 år.

I første sesong, som ble sendt for første gang i 2004, ble vi kjent med Veronica Mars som gikk på en videregående skole i den fiktive California-byen Neptune. Faren hennes, Keith Mars (spilt av Enrico Colantoni), er en respektert sheriff i Neptune, og Veronica har uten tvil arvet etterforsker-genene av sin far.

På privaten driver hun sin egen privatdetektiv-virksomhet, og når bestevenninnen Lilly Kane (spilt av ikke ukjente Amanda Seyfried) blir funnet drept tar hun saken i egne hender. Hennes sheriff-far påstår at det er Lilly Kanes far (spilt av Kyle Secor) som har drept datteren, men det er ikke Veronica helt enig i.

PRIVATETTERFORSKER: - Hun var på mange måter en oppdatert Nancy Drew, sier KK-sjefredaktør Ingeborg Heldal. FOTO: NTB Scanpix
PRIVATETTERFORSKER: - Hun var på mange måter en oppdatert Nancy Drew, sier KK-sjefredaktør Ingeborg Heldal. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- Hun var på mange måter en oppdatert Nancy Drew

Etter å ha blitt dumpet av kjæresten Duncan Kane (spilt av Teddy Dunn), som også er Lilly Kanes lillebror, innleder Veronica et forhold med Logan Echolls (spilt av Jason Dohring) - som var kjæreste med Lilly Kane. Drama og intriger, med andre ord!

- Jeg elsket Veronica Mars-serien da den kom, selv om jeg kanskje egentlig var litt for gammel til å se på. Hun var på mange måter en oppdatert Nancy Drew, bare med hjelp av moderne teknologi, og med et langt mer juicy kjærlighetsliv, forklarer Ingeborg Heldal.

Hun synes at serien hadde svært gode skuespillere, hvor mange av dem, i motsetning til en del kolleger fra andre tenåringsserier, har gjort stor suksess.

- Blant andre Veronica selv, spilt av Kirsten Bell, og Tessa Thompson (som spilte Jackie Cook), som gjør monstersuksess i Avengers-filmene nå. Jeg ønsker fortsettelsen hjertelig velkommen, og kommer til å benke meg foran TV’en. Håper Veronica og Logan endelig finner ut av ting! sier Ingeborg videre.

Sesong 4 har premiere på den amerikanske kanalen Hulu 26. juli 2019, og ifølge serieskaper Rob Thomas tar handlingen sted fem år etter der filmen (som kom ut i 2014) sluttet.

- Vi skal ta Veronica Mars tilbake til sine knalltøffe South-California noir-røtter. Én stor sak. Åtte episoder som forteller historien. Dette er en detektivserie, sier Rob Thomas ifølge nettstedet TVLine.

På rollelisten finner vi naturlig nok Kristen Bell (Veronica), og også Jason Dohring (Logan), Percy Daggs III (Wallace Fennel), Francis Capra (Weevil) og Veronicas far, spilt av Enrico Colantoni.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer