Sex And The City

Husker du Brady Hobbes fra «Sex og singelliv»? Slik ser han ut i dag

I et nytt intervju avslører Joseph Pupo at han aldri har sett en eneste episode av suksess-serien.

FRA BARN TIL UNGDOM: Brandy Hobbs, som ble spilt av Joseph Pupo, har blitt tenåring og avslørte i et nylig intervju at han aldri har sett en episode av serien han selv spilte i.
FRA BARN TIL UNGDOM: Brandy Hobbs, som ble spilt av Joseph Pupo, har blitt tenåring og avslørte i et nylig intervju at han aldri har sett en episode av serien han selv spilte i. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss har fulgt de fire bestevenninnene i «Sex og singelliv» siden serien kom på skjermen i 1998. Kanskje fordi vi ville drømme oss vekk til storbylivet i New York, men mest fordi vi kjente oss igjen i problemene og de hverdagslige tingene som skjedde. Hvem har ikke kastet halvparten av klærne ut av klesskapet fordi du ikke finner noe å ha på deg, selv om du har en stappfullt skap med klær. Eller at du har datet gutter som tenker kun på seg selv, ikke vet hvordan tilfredsstille deg – eller slår opp på en post it-lapp. Jo, vi har alle opplevd noe som kan relateres til den populære serien, og kanskje særlig Carrie Bradshaws søk etter den altoppslukende kjærligheten.

Men selv om Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda (og selvfølgelig «Mr. Big», Aidan og Steve) fikk jenter og gutter til å klistre seg foran TV-skjermen, er det enkelte av skuespillerne som har gått i glemmeboka. Blant annet sønnen til Miranda og Steve, Brady Hobbs. For hvordan ser egentlig lille Brady ut i dag, og har han i det hele tatt sett serien som tok verden med storm? (Se video nederst i saken!) 

Gutten bak karakteren Hobbs ble spilt av Joseph Pupo og ble sett sist i filmen «Sex and The City 2» fra 2010. Tenåringen ble nylig intervjuet av YouTube-stjernene Sas Goldberg og Jake Wilson, hvor han blant annet avslørte at han aldri har sett en eneste episode av serien han selv spilte i. 

Siden «Sex og singelliv» har han ikke spilt i noen andre serier eller filmer, men han røper han at han har vært på audition for skolens forestilling. Kanskje det blir hans nye gjennombrudd?  

Slik husker vi kanskje Brady best: 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer