Julie Agnete Vang

Husker du Clooney-baben? Nå spiller hun i norsk serie!

Danske Julie Agnete Vang ble sett av millioner.

JULIE AGNETE VANG: I 2011 spilte danske Julie Agnete Vang mot Hollywood-legenden George Clooney i den norske reklamefilmen til DnB. FOTO: Skjermdump DnB NOR / Youtube
JULIE AGNETE VANG: I 2011 spilte danske Julie Agnete Vang mot Hollywood-legenden George Clooney i den norske reklamefilmen til DnB. FOTO: Skjermdump DnB NOR / Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For første gang spiller den danske stjernen Julie Agnete Vang (38) i en norsk serie, Rip Henry på VIAPLAY, men for den observante seer er det ikke første gang vi ser henne i en norsk produksjon.

Høsten 2011, da Julie var i slutten av 20-årene, spilte hun nemlig mot Hollywood-legenden George Clooney, da 50, i en norsk reklamefilm for banken DnB.

I reklamefilmen, som er sett flere millioner ganger siden den tid, våkner Julies rollekarakter opp i en suite på et hotellrom med en gigantisk ring på fingeren.

Det er åpenbart at hun ikke har helt klart for seg hva som er gått til på hotellrommet, og det er skikkelig Hangover-vibber over hele scenarioet.

Inn kommer sjølveste George Clooney, som sier at han har sett etter hus til dem i «Lillestroem».

«Noen har flaks her i livet. For alle oss andre kan det være lurt å spare litt», konkluderer DnB i reklamefilmen.

Se reklamefilmen under:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer