Madison De La Garza:

Husker du lille Juanita Solis fra «Frustrerte Fruer»?

Slik ser hun ut i dag – som 18-åring!

UNG OG LOVENDE: Madison De La Garza i en scene fra TV-serien «Frustrerte Fruer». FOTO: Skjermdump (ABC)
UNG OG LOVENDE: Madison De La Garza i en scene fra TV-serien «Frustrerte Fruer». FOTO: Skjermdump (ABC) Vis mer
Publisert

I åtte år, fra 2004 til 2012, rullet TV-serien «Frustrerte Fruer» over skjermen. Serien var sentrert rundt fire venninners liv i det fiktive forstadsnabolaget Wisteria Lane.

Rødtoppen Bree Van de Kamp opprettholdt en perfekt fasade uansett hvor uperfekt livet ble, mens Lynette Scavo hadde huset fullt av barn og savnet livet som karrierekvinne. Gabrielle Solis var styrtrik, men ulykkelig. Single Susan Mayer var på evig jakt etter kjærligheten – og fant den til slutt.

GJENGEN: Felicity Huffman som Lynette (f. v.), Marcia Cross som Bree, Eva Longoria som Gabrielle og Teri Hatcher som Susan. FOTO: Scanpix
GJENGEN: Felicity Huffman som Lynette (f. v.), Marcia Cross som Bree, Eva Longoria som Gabrielle og Teri Hatcher som Susan. FOTO: Scanpix Vis mer

Men det var ikke bare seriens fire kjernekarakterer som trakk seere: Også flere av birollene ble publikumsfavoritter.

Én av dem var Gabrielle Solis' datter, Juanita. Den lille jenta kom til stadighet med spydige (og hysterisk morsomme) kommentarer, og vi kjente oss altfor godt igjen i hennes bunnløse apetitt for søtsaker.

Skuespillerinnen Madison De La Garza hadde ikke engang begynt på barneskolen da hun kapret rollen i «Frustrerte Fruer». I dag er hun 18 år gammel.

LES OGSÅ: Dette gjør «Frustrerte Fruer»-kvinnene ut i dag

View this post on Instagram

discovered a new app and my editing went 📈

A post shared by Madi De La Garza (@maddelagarza) on


Siden «Frustrerte Fruer»-dagene har De La Garza tatt på seg sporadiske jobber som skuespillerinne, men mesteparten av tiden har gått med til studier.

I juni i år ble hun uteksaminert fra high school – og det var slett ikke hvem som helst som heiet henne frem under seremonien. I tillegg til å selv være et kjent fjes, har nemlig De La Garza en berømt halvsøster: Demi Lovato (27).

STORESØSTER: Madison De La Garza og Demi Lovato har samme mor. Her er sistnevnte avbildet under en prisutdeling i fjor. FOTO: Scanpix
STORESØSTER: Madison De La Garza og Demi Lovato har samme mor. Her er sistnevnte avbildet under en prisutdeling i fjor. FOTO: Scanpix Vis mer

Duoen har i alle år hatt et nært forhold, og da Lovato i 2018 ble hastet til sykehus etter en overdose – som hun heldigvis overlevde – var lillesøsteren en av de første som tok bladet fra munnen.

«Dette kunne vært den verste dagen i livet mitt, men i stedet kan jeg bruke den på å takke Gud og fantastiske leger. (...) Uten dere hadde jeg ikke hatt storesøsteren min lenger», skrev De La Garza på Instagram da den dramatiske hendelsen ble kjent.

Hun delte også et barndomsbilde av seg selv som baby, trygt plassert i Lovatos armer.

Les den rørende teksten i sin helhet under:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer