Husker du S Club 7?

Ryktene sier at gruppen planlegger turné til 20-årsjubileumet sitt!

S CLUB 7: Vi har sett på hva popgruppa fra tidlig 2000-tallet gjør i dag. Foto: NTB Scanpix
S CLUB 7: Vi har sett på hva popgruppa fra tidlig 2000-tallet gjør i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Don't stop, never give up. Hold your head high and reach the top. Let the world see what you have got. Bring it all back to you!» Høres det kjent ut?

Du, som meg, har sikkert både danset og sunget til flere S Club 7-låter. Deriblant denne: «Bring It All Back».

LES OGSÅ: Du kjenner garantert igjen denne hjerteknuseren!

I 1998 ble den britiske gruppa satt sammen av den tidligere Spice Girls-manageren Simon Fuller. Bradley McIntosh, Hannah Spearritt, Jo O'Meara, Jon Lee, Paul Cattermole, Rachel Stevens og Tina Barrett ble de heldige utvalgte.

Gruppa ble kjapt kjent etter at de fikk sin egen TV-serie, Miami 7. I tillegg til å bli kjente på skjermen, ble låter som «Bring It All Back», «S Club Party» og «Don't Stop Movin» hit-er over hele verden. Artistene fikk fans i flerfoldige land - inkludert selveste Robbie Williams.

Totalt ble det fire album på S Club 7, som endte opp med å selge over ti millioner album verden over. I 2003 bestemte de seg for å gå hver til sitt.

Gjenforent i 2014

I anledning TV-aksjonen Children In Need, bestemte medlemmene av gruppa seg for å opptre sammen for første gang siden 2003. Det ble tydelig at gjenforeningen ga mersmak. Like etter kunne de avsløre at de nok en gang skulle ut på turné sammen. Gjenforeningen fikk navnet «Bring It All Back 2015».

Siden den gang har vi ikke sett mye til S Club 7. Helt til nå. Ifølge The Sun, Mirror og Metro skal gruppa ha snakket om å gjenforenes nok en gang. For å feire deres 20-årsjubileum skal de nemlig ha planer om en aldri så liten turné.

En kilde skal ha fortalt til Mirror at «medlemmene i gruppa snakker om å gjenforenes for en turné neste år».

Etter sin storhetstid på tidlig 2000-tallet, har noen av medlemmene satset videre på musikken, men ikke alle har gjort det like godt.

Tina Barrett (43)

Etter at S Club 7 takket for seg, dannet tre av medlemmene fra gruppa S Club 3. Først besto den av Bradley McIntosh, Jo O'Meara og Paul Cattermole, men etter at Cattermole forlot gruppa, ble Tina Barrett en del av den.

2003: Tina Barrett og Jon Lee. Foto: NTB Scanpix
2003: Tina Barrett og Jon Lee. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2012 ga Barrett ut sin eget låt: «Fire». Året etter S Club 7-gjenforeningen i 2015, ble hun mamma til sønnen Roman. På Instagram deler hun bilder fra hverdagen sin, som blant annet inkluderer turné med de andre medlemmene i S Club 3.

Jo O'Meara (40)

O'Meara har også vært en del av S Club 3 siden 2008. I 2005 slapp hun sin egen låt, «What Hurts the Most», som var en versjon av Mark Wills' låt med samme navn fra 2003. Samme året kom debutalbumet henne «Relentless».

2005: Jo O'Meara. Foto: NTB Scanpix
2005: Jo O'Meara. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Siden den gang har hun vært en del av flere realityprogram, deriblant kjendisutgaven av «Big Brother». Her ble hun blant annet beskyldt for rasistisk og mobbende oppførsel mot den indiske skuespilleren Shilpa Shetty.

Vis mer Vis mer

Ifølge Evening Standard skal O'Meara ha mottatt drapstrusler etter hendelsen. Hun skal også ha sagt unnskyld til Shetty, som endte opp med å vinne sesongen. Her kommer det også frem at sangeren takket ja til «Big Brother» fordi hun trengte pengene.

40-åringen er fremdeles aktiv med S Club 3-gruppa. Nå venter vi i spenning på å se om hun vil være med på S Club 7-turneen.

2004: Rachel Stevens, Jo O'Meara, Hannah Spearritt og Tina Barrett. Foto: NTB Scanpix
2004: Rachel Stevens, Jo O'Meara, Hannah Spearritt og Tina Barrett. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bradley McIntosh (38)

38-åringen er det tredje medlemmet av S Club 3 som fortsatt er å se den dag i dag. Siden S Club 7 gikk hver til sitt har McIntosh prøvd seg på en solokarriere, men det har dessverre ikke gått hans vei.

2001: Jon Lee, Bradley McIntosh og Paul Cattermole. Foto: NTB Scanpix
2001: Jon Lee, Bradley McIntosh og Paul Cattermole. Foto: NTB Scanpix Vis mer
2018: Jo O'Meara, Bradley McIntosh og Tina Barrett. Foto: NTB Scanpix
2018: Jo O'Meara, Bradley McIntosh og Tina Barrett. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han har derimot startet sitt eget selskap, Citiboy Entertainment, som blant annet er et management for artister.

I 2007 giftet han seg med Megan Firth, og i 2017 ble de foreldre til en liten gutt.

Paul Cattermole (42)

Paul Cattermole var det første medlemmet til å forlate gruppa. I 2002 valgte han å takke for seg. I 2008 ble han medlem av S Club 3, men valgte også å forlate dem i 2015.

2000: S Club 7 opptrer. Foto: NTB Scanpix
2000: S Club 7 opptrer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter at S Club 7-karrieren var over, ble han gjenforent med bandet sitt Skua. Det skulle derimot vise seg å bli en kort gjenforening. Året etter gikk de hver til sitt. I 2014 prøvde de seg nok en gang, men dette var også på samme tidspunkt som S Club 7 skulle gjenforenes.

2004: Paul Cattermole og Hannah Spearritt. Foto: NTB Scanpix
2004: Paul Cattermole og Hannah Spearritt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Under S Club 7-perioden falt Cattermole for kollegaen Hannah Spearritt. Selv om Cattermole valgte å forlate gruppa i 2002, datet han og Spearritt fram til 2006. I 2015 fant de tilbake til hverandre, men samme året ble det også slutt.

Vis mer Vis mer

I 2018 la Cattermole ut prisen sin fra Brit Awards for best nykommer på Ebay. Han skulle ha 650 pund den, noe som tilsvarer cirka 7700 norske kroner. Han skal også ha lagt ut flere ting for salg som følge av konkurs. I intervjuet under forteller han blant annet om hvordan en skade skal ha ført til dette.

Vis mer Vis mer

Hannah Spearritt (38)

Hannah Spearritts karriere startet lenge før S Club 7. Hun har blant annet vært å se i flere musikaler, og allerede som treåring var hun en del av katalogen «Mothercare».

2004: Hannah Spearritt. Foto: NTB Scanpix
2004: Hannah Spearritt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter at S Club 7-karrieren tok slutt, takket Spearritt ja til en rolle i filmen «Agent Cody Banks 2: Destination London». I 2006 fikk hun hovedrollen i serien «Primeval». Siden den gang har hun spilt en rekke roller i filmer og serier.

På Instagram følges hun av over 60 000 mennesker. Her deler hun blant annet bilder av henne søte datter Téa, som hun har sammen med Adam Thomas.

Jon Lee (37)

Som sin kollega Hannah Spearritt, startet Jon Lee karrieren sin tidlig. 13 år gammel fikk han hovedrollen i musikalen «Oliver!» på London Palladium Theatre.

Sammen med S Club 7 gjorde Jon stor suksess som artist, men i senere tid har han satset mer som skuespiller. Vel, en kombinasjon av skuespill og sang: musikal!

2002: Jon Lee. Foto: NTB Scanpix
2002: Jon Lee. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han har blant annet vært å se i Peter Pan og Jersey Boys. Han har også hatt flere opptredener på TV og i film.

I 2010 avslørte Lee i et intervju med Gay Times at han er homofil. Intervjuet er ikke lenger tilgjengelig på deres nettside, men ifølge Advocate skal Lee ha sagt følgende:

- Hvis noen hadde spurt meg om jeg er homofil, så hadde jeg svart ja. Men det var aldri noen som gjorde det. Jeg har aldri følt på det behovet av å hoppe ut av skapet mens jeg synger og danser om det. Jeg har alltid visst at jeg er homofil - allerede fra ung alder.

2001: Hannah Spearritt, Jon Lee, Bradley McIntosh, Tina Barrett, Paul Cattermole, Rachel Stevens og Jo O'Meara. Foto: NTB Scanpix
2001: Hannah Spearritt, Jon Lee, Bradley McIntosh, Tina Barrett, Paul Cattermole, Rachel Stevens og Jo O'Meara. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rachel Stevens (41)

Blant alle S Club 7-medlemmene, er det nok kun Rachel Stevens som klarte å skape en hit på egenhånd.

Like etter at gruppen takket for seg, lanserte hun låta «Sweet Dreams My L.A Ex». Hun fortsatte å lage sanger og tjente gode penger på platekontraktene sine.

2004: Jo O'Meara og Rachel Stevens. Foto: NTB Scanpix
2004: Jo O'Meara og Rachel Stevens. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Wikipedia skal Stevens ha satt en Guinness World Record for «flest mulige offentlige opptredener av en popstjerne i løpet av 24 timer i forskjellige byer».

På Instagram får vi, og hennes 154 000 følgere, et innblikk i livet hennes som mamma, TV-profil og moteentusiast. Stevens har nemlig blitt svært så opptatt av mote, og deler stadig vekk bilder av antrekkene sine.

I 2014 ble hun en av dommerne i den irske versjonen av The Voice. Nå venter vi spent på om hun blir å se på turné med S Club 7 i 2020.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer