Hollywood

Husker du søtnosen fra Stuart Little-filmene?

Slik ser den populære barnestjernen ut i dag!

HOLLYWOOD: Jonathan Lipnicki var ni år da han fikk rollen i Stuart Little-filmen fra 1999. Han spilte mot Geena Davis og Hugh Laurie. I år fyller han 30 år. FOTO: NTB scanpix / Instagram
HOLLYWOOD: Jonathan Lipnicki var ni år da han fikk rollen i Stuart Little-filmen fra 1999. Han spilte mot Geena Davis og Hugh Laurie. I år fyller han 30 år. FOTO: NTB scanpix / Instagram Vis mer
Publisert

I 1999 kom den amerikanske familiefilmen Stuart Little ut og ble en stor suksess. Komifilmen handlet om tenåringsmusen Stuart Little som ble adoptert av en menneskefamilie, men storebror George Little var ikke spesielt fornøyd med at foreldrene Eleanor og Frederick Little hadde adopter en mus inn i familien - og det var her familiedramaet startet.

Det var skuespillerne Geena Davis (i dag 64) og Hugh Laurie (i dag 60) som spilte foreldrene, mens unggutten Jonathan Lipnicki hadde rollen som George Little. Da var han ni år.

Men Jonathan debuterte allerede som seksåring, da han spilte sønnen til Renée Zellwegers rollefigur i filmen Jerry Maguire (1996).

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

Da Renée Zellweger (i dag 50 år) mottok prisen «Årets beste kvinnelige skuespiller» for rollen i dramafilmen Judy (2019) under Oscar-utdelingen i februar 2020, gratulerte Jonathan Lipnicki sin tidligere «film-mor» i en søt melding på sosiale medier.

Det var for øvrig Tom Cruise (i dag 57 år) som hadde hovedrollen som Jerry Maquire i filmen, og under New York-premieren i desember 1996 ankom han og sin daværende kone Nicole Kidman (i dag 52 år) - og med seksåringen Jonathan Lipnicki i armene.

PREMIERE: Jonathan Lipnicki i armene på skuespiller Tom Cruise og hans daværende kone Nicole Kidman, under New York-premieren av Jerry Maquire i 1996. FOTO: NTB scanpix
PREMIERE: Jonathan Lipnicki i armene på skuespiller Tom Cruise og hans daværende kone Nicole Kidman, under New York-premieren av Jerry Maquire i 1996. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Røffere fremtoning

Det har nå gått over 20 år siden Jerry Maguire og den første av totalt tre filmer om Stuart Little kom ut, og mye har skjedd med Jonathan Lipnicki på disse årene.

På 90-tallet sjarmerte han en hel verden med smilehull, briller og rufsete hår, men etter hvert som han er blitt eldre har han byttet ut den barnlige og sjarmerende looken med en litt mer røffere fremtoning.

Se dette innlegget på Instagram

New lewk @punkedits_for_u

Et innlegg delt av Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki)

På sosiale medier opplyser Jonathan Lipnicki, som i dag er 29 år, at han i tillegg til skuespilleryrket har gjort hobby ut av brasiliansk Jiu-Jitsu og Muay Thai-boksing. Og ut ifra bildene å dømme har han virkelig investert tid og krefter på hobbyene.

På midten av 90-tallet var Jonathan en populær gutt - også blant de aller hotteste artistene på den tiden. På Instagram-profilen sin har Jonathan lagt ut flere bilder av seg selv som barn sammen med blant andre Spice Girls-stjernene Victoria Beckham og Emma Bunton, artist Elton John og Dawson's Creek-stjernen Joshua Jackson. Jonathan hadde for øvrig en rolle i sistnevnte serie i 1997.

29-åringen har fortsatt skuespillerkarrieren ved siden av Jiu-Jitsu- og Muay Thai-treningen, og har også beveget seg over i reality-sjangeren. I 2018 stilte han opp i den britiske datingserien Celebs Go Dating der han forsøkte å finne kjærligheten på TV - uten hell.

Han har også engasjert seg for brystkreftsaken, og er talsperson for Breast Cancer Research Foundation.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer