«Under samme tak»

Husker du tvillingene fra «Under samme tak»?

I dag er de 28 år gamle!

HJERTEKNUSERE: Slik så Blake og Dylan Tuomy-Wilhoit da de debuterte som skuespillere. Her med John Stamos som spilte faren deres, Jesse Katsopolis. FOTO: ABC
HJERTEKNUSERE: Slik så Blake og Dylan Tuomy-Wilhoit da de debuterte som skuespillere. Her med John Stamos som spilte faren deres, Jesse Katsopolis. FOTO: ABC Vis mer
Publisert

Det er tre tiår siden den første episoden av «Full House» – «Under samme tak» på norsk – rullet over tv-skjermen.I 1995 måtte vi ta farvel, men heldigvis ble det sendt repriser i lang tid etterpå, og nylig ble programmet gjenopplivet på Netflix.Her er navnet endret til «Fortsatt under samme tak» og det er den eldste søsteren, D. J. Tanner, som er hovedpersonen.

Flere av skuespillerne som var en del av den originale serien er med i den nye versjonen. Blant annet Bob Saget (Danny Tanner), Dave Coulier (Joey Gladstone) og Andrea Barber (Kimmy Gibbler) er tilbake!

Det samme gjelder Blake og Dylan Tuomy-Wilhoit som spilte hjerteknuserne Nicky og Alex Katsopolis.

I dag er tvillingbrødrene 28 år gamle.

Siden de debuterte som skuespillere i Under samme tak som 2-åringer, har Blake og Dylan blitt henholdsvis brannmann og Foley-artist (en som jobber med lydeffekter til film, jour. anm.) ifølge E! Online.

Dylan har blant annet jobbet med «Fast & Furious 7» og «Game of Thrones». Sistnevnte ble han Emmy-nominert for.

Sjekk hvordan stjernene ser ut nå under!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer