Karina Hollekim:

- Husker synet av en livløs mamma

«Forræder»-vinneren åpner seg om tragedien, som førte til at én av hennes aller kjæreste den dag i dag er hjerneskadet.

TØFF FORTID: Karina Hollekims mamma, Sidsel, fikk en alvorlig hjerneskade etter bilulykken familen var utsatt for i 1981. Foto: Privat
TØFF FORTID: Karina Hollekims mamma, Sidsel, fikk en alvorlig hjerneskade etter bilulykken familen var utsatt for i 1981. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Datoen 20. august har mildt sagt skrevet seg langt inn i minnet til Karina Hollekim (46). 20. august i 2006 knuste hun alt fra hoftene og ned etter å ha deiset i bakken i over 100 kilometer i timen under et fallskjermhopp som gikk fryktelig galt.

På den samme datoen - i 1981 - var hun og familien involvert i en bilulykke som kunne kostet dem alle livet. Alle overlevde, men mamma Sidsel (72) er fortsatt hjerneskadet etter den fatale hendelsen.

Dramatisk bilferie

Fredag forrige uke fikk hundretusener av TV-seere se at Hollekim vant en av de største seersuksessene på TV 2 denne høsten, nemlig «Forræder». Det gjorde hun sammen med sin gode venninne og programleder i TV 2, Cathrine Fossum (44).

Hollekim var blant de «lojale» i programmet helt frem til nest siste innspillingsdag. Da ble hun «tvunget» over til forrædersiden, en side som skulle vise seg å sette motparten sjakk matt fredag kveld.

Hollekim skrur tiden tilbake: Året er 1981. Det er 20. august, og den nå 46 år gamle kvinnen er på bilferie med familien i Nord-Norge. De har hatt en fin ferie, og setter kursen hjemover. De aner fred og ingen fare, men så skjer noe som fører til at alle tre i bilen får hjertet i halsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer