Slekta er verst?

Hva? Er DE i familie?

Familiebåndene i Hollywood som vi ikke kjente til.

SÅ GODT SOM SØSTRE: Cameron Diaz hyller svigersøsteren sin på Instagram. FOTO: NTB
SÅ GODT SOM SØSTRE: Cameron Diaz hyller svigersøsteren sin på Instagram. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Alle har vi en i slekta som vi tenker vi ikke har så mye til felles med. Et raskt scroll nedover vedkommendes facebook-feed kan være grunn god nok til å ikke knytte de tetteste båndene.

Videre har de fleste av oss i den utvidede familien også en vi naturlig trekkes mot i juleselskaper og bursdager, og som vi synes det er ekstra hyggelig å snakke med.

Også i Hollywood synes kjendisene å være velsignet – eller belemret med, alt etter som man ser det, inngiftede familiemedlemmer man plutselig skal forholde seg til.

Brødre

En som synes å være glad for sin svigerinne, er skuespiller Cameron Diaz. Hun og Nicole Ritchie, datteren til Lionel Ritchie, er nemlig gift med hver sin tvillingbror, henholdsvis Benji Madden og Joel Madden, som begge er musikere.

SVIGERINNER PÅ TUR: Cameron Diaz og svigerinnen Nicole Ritchie på vift i Beverly Hills. FOTO: NTB
SVIGERINNER PÅ TUR: Cameron Diaz og svigerinnen Nicole Ritchie på vift i Beverly Hills. FOTO: NTB Vis mer

Nicole og Joel giftet seg i 2010, mens Cameron og Benji fulgte etter fem år senere.

Cameron og Benji har sønnen Raddix og i på Instagram-stoyen sin fortalte Cameron at Nicole gjerne er barnevakt for dem og at de to familiene bor nær hverandre.

– Det er fantastisk. Vi er så heldige.

Djevelsk slekt

Emily Blunt, den streberske, men samtidig hjertevarme sekretæren i The Devil Wears Prada, fikk helt uventet sin egen skuespillerkollega fra filmen til svigerbror.

SLEKTA PÅ FEST: Emily Blunt og Stanley Tucci, som begge spilte i The Devil Wears Prada. Siden ble de svigersøsken, da Stanley giftet seg med Emilys søster. FOTO: NTBScanpix
SLEKTA PÅ FEST: Emily Blunt og Stanley Tucci, som begge spilte i The Devil Wears Prada. Siden ble de svigersøsken, da Stanley giftet seg med Emilys søster. FOTO: NTBScanpix Vis mer

Stanley Tucci, som spiller sjefstylisten på motemagasinet, var nemlig gjest da Emily giftet seg med John Krasinski, og i bryllupet møtte han Emilys søster Felicity, som han giftet seg med i 2012.

Felicity er forlagsagent, og ble nå stemor til Tuccis barn, etter at hans kone døde av brystkreft i 2009.

Norsk rundt bordet

Sanger Ashlee Simpson, søsteren til Jessica Simpson, har faktisk norsk svigerfamilie. Hvert fall halvt norsk. Svigermoren hennes er nemlig legenden Diana Ross, som var gift med den norske forretningsmannen Arne Næss Jr.

FAMILIEFEST: Ashley Simpson sammen med sin mann, halvt norske Evan Olav Ross, og hans mor artistlegendene Diana Ross. Til høyre Dianas datter Tracee Ellis Ross. FOTO: NTB
FAMILIEFEST: Ashley Simpson sammen med sin mann, halvt norske Evan Olav Ross, og hans mor artistlegendene Diana Ross. Til høyre Dianas datter Tracee Ellis Ross. FOTO: NTB Vis mer

Paret fikk to sønner, Ross Arne og Evan Olav, og det er yngstemann, med det norskklingende navnet Evan Olav, som altså er gift med Ashlee Simpson.

Også Evan Olav er musiker, i likhet med både mamma og kona. Så da skulle det være duket for musikalske samlinger rundt Thanksgiving-kalkunen. Kanskje Diana Ross til og med drar sin gamle sjarmreplikk: «Jeg er norsk!».

Svigermor med særpreg

Da skuespiller Liam Neeson steg til alteret med sin Natasha Richardson i 1994, fikk han legendariske skuespiller Vanessa Redgrave til svigermor.

GODE DAGER: Liam Neeson og hans kone, skuespiller Natasha Richardson under premieren på filmen «The Other Man». Siden rammet tragedien. Det som i 2009 først ble oppfattet som en mindre skiulykke påførte Natasha hodeskader som hun senere døde av. FOTO: NTB
GODE DAGER: Liam Neeson og hans kone, skuespiller Natasha Richardson under premieren på filmen «The Other Man». Siden rammet tragedien. Det som i 2009 først ble oppfattet som en mindre skiulykke påførte Natasha hodeskader som hun senere døde av. FOTO: NTB Vis mer

Redgrave vant Oscar for sin innsats i filmen «Julia» i 1977, og ble utnevnt til kommandør av Order of the British Empire i 1967. Men andre ord en svigermor man kanskje ikke piller på nesen.

GOD STØTTE: Svigermor Vanessa Redgrave har vært en god støtte for skuespiller Liam Neeson etter at kona Natasha Richardson døde etter en skiulykke i 2009. Her fra begravelsen. FOTO: NTB
GOD STØTTE: Svigermor Vanessa Redgrave har vært en god støtte for skuespiller Liam Neeson etter at kona Natasha Richardson døde etter en skiulykke i 2009. Her fra begravelsen. FOTO: NTB Vis mer

Det kan imidlertid se ut som om de to har et godt forhold. Da Liams kone – og Vanessas datter – Natasha døde tragisk etter hodeskader i forbindelse med en skiulykke i 2009, fortalte Liam siden fortalt at svigermoren har hjulpet ham med de to barna.

I et intervju sa Liam at grunnen til at han kunne fortsette å ta store roller etter at kona døde, var takket være hjelpen fra svigermor:

– Jeg har et godt støtteapparat rundt meg og om jeg er borte på en jobb, flytter svigermor inn, sa Liam og la til at livet som Hollywoodskuespiller og alenefar alltid er en balanse.

Kilder: people.com, insider.com. marieclaire.com

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer