Oscar 2019:

Hvem er egentlig Lucy Boynton?

Glem Lady Gaga og Bradley Cooper, dette er Oscar-duoen folk burde snakke om!

OSCAR 2019: Lucy Boynton (25) spiller Mary Austin i filmen «Bohemian Rhapsody». Her er hun fotografert under årets Oscar-utdeling. FOTO: NTB Scanpix
OSCAR 2019: Lucy Boynton (25) spiller Mary Austin i filmen «Bohemian Rhapsody». Her er hun fotografert under årets Oscar-utdeling. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Bohemian Rhapsody» har vært en stor snakkis helt siden filmen kom ut. Det er nemlig ikke så rart. Filmen er en slags biografi av den verdenskjente vokalisten Freddie Mercury og rockebandet Queen.

Den har vært nominert til kategorier som blant annet beste film, beste mannlige skuespiller, beste lyd og beste dramafilm i de største prisutdelingene for film.

I natt, under den årlige Oscar-utdelingen, vant Rami Malek pris for beste mannlige skuespilleren for sin rolle i Bohemian Rhapsody. I filmen spiller han Freddie Mercury, mens Lucy Boynton spiller Mary Austin som er forloveden til Mercury før han kommer ut som homofil.

Møttes på filmsettet

Til tross for at Mercury kom ut som homofil og han og Austin skilte lag, fortsatte de å ha veldig god kontakt. Mercury har blant annet sagt at Mary Austin er hans liv største kjærlighet.

For Malek og Boynton betydde dette at de måtte spille ganske tett sammen. I filmen får vi blant annet sett noen intime scener mellom skuespillerne.

Ryktene om de to som par startet rett etter filmen hadde premiere. Det var nemlig håpefulle fans som startet ryktene, og de tok ikke akkurat feil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer