Salma Hayek

- Hvem i helvete er Elena?!

Skuespiller Salma Hayek trodde multimillionær-ektemannen var utro - men det viste seg bare at han hadde lastet ned en app.

SALMA HAYEK: Den meksikanske skuespilleren Salma Hayek så rødt da det tikket inn en melding fra en dame ved navn Elena, og trodde at ektemannen François-Henri Pinault var utri. Han måtte le da han skjønte at kona snakket om en app. Foto: NTB Scanpix
SALMA HAYEK: Den meksikanske skuespilleren Salma Hayek så rødt da det tikket inn en melding fra en dame ved navn Elena, og trodde at ektemannen François-Henri Pinault var utri. Han måtte le da han skjønte at kona snakket om en app. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dagens høyteknologiske samfunn er det ikke alltid like enkelt å holde oversikt over hva partneren gjør og følger med på til enhver tid - det fikk skuespiller Salma Hayek (50) smertelig erfare. (PSST: Salma Hayek fikk sitt første barn etter fylte 40)

Nylig var hun gjest på «The Tonight Show» med talkshow-vert Jimmy Fallon (42) og da fortalte hun åpenhjertig om den noe klønete utroskap-historien. Den meksikanske skjønnheten fikk det nemlig for seg at ektemannen, den franske forretningsmannen François-Henri Pinault (54), hadde vært utro da hun oppdaget en melding fra en kvinne ved navn Elena på telefonen hans.

- For rundt ett år siden erklærte han: «Folkens, jeg har nå bestemt meg for å oppsøke en dialekt-coach, og jeg skal bli kvitt aksenten min før dere som har bodd i USA i en årrekke klarer det» - og han hentydet da til meg. Han nevnte det aldri igjen, så jeg regnet med at han ikke hadde gjort noe med det, forklarte Salma Hayek til Fallon, ifølge HelloMagazine.

- En stund senere oppdaget jeg en melding på telefonen hans: «Hei, dette er Elena, dersom du ønsker å forbedre engelsken din må du øve - ønsker du å øve nå?». Altså, jeg er meksikansk, så dette kom ikke til å gå spesielt bra. Jeg var rasende, og tenkte: «Hun er tydeligvis desperat, og han kommer ikke til å ringe henne nå, så skal jeg si noe til henne?».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer