SALMA HAYEK: Den meksikanske skuespilleren Salma Hayek så rødt da det tikket inn en melding fra en dame ved navn Elena, og trodde at ektemannen François-Henri Pinault var utri. Han måtte le da han skjønte at kona snakket om en app. Foto: NTB Scanpix
SALMA HAYEK: Den meksikanske skuespilleren Salma Hayek så rødt da det tikket inn en melding fra en dame ved navn Elena, og trodde at ektemannen François-Henri Pinault var utri. Han måtte le da han skjønte at kona snakket om en app. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Salma Hayek

- Hvem i helvete er Elena?!

Skuespiller Salma Hayek trodde multimillionær-ektemannen var utro - men det viste seg bare at han hadde lastet ned en app.

Publisert

I dagens høyteknologiske samfunn er det ikke alltid like enkelt å holde oversikt over hva partneren gjør og følger med på til enhver tid - det fikk skuespiller Salma Hayek (50) smertelig erfare. (PSST: Salma Hayek fikk sitt første barn etter fylte 40)

Nylig var hun gjest på «The Tonight Show» med talkshow-vert Jimmy Fallon (42) og da fortalte hun åpenhjertig om den noe klønete utroskap-historien. Den meksikanske skjønnheten fikk det nemlig for seg at ektemannen, den franske forretningsmannen François-Henri Pinault (54), hadde vært utro da hun oppdaget en melding fra en kvinne ved navn Elena på telefonen hans.

- For rundt ett år siden erklærte han: «Folkens, jeg har nå bestemt meg for å oppsøke en dialekt-coach, og jeg skal bli kvitt aksenten min før dere som har bodd i USA i en årrekke klarer det» - og han hentydet da til meg. Han nevnte det aldri igjen, så jeg regnet med at han ikke hadde gjort noe med det, forklarte Salma Hayek til Fallon, ifølge HelloMagazine.

- En stund senere oppdaget jeg en melding på telefonen hans: «Hei, dette er Elena, dersom du ønsker å forbedre engelsken din må du øve - ønsker du å øve nå?». Altså, jeg er meksikansk, så dette kom ikke til å gå spesielt bra. Jeg var rasende, og tenkte: «Hun er tydeligvis desperat, og han kommer ikke til å ringe henne nå, så skal jeg si noe til henne?».

LES OGSÅ: Bør du og kan du tilgi utroskap?

FLOTT PAR: Salma Hayek og François-Henri Pinault har vært gift i åtte år. De har en datter sammen. Foto: FOTO: NTB Scanpix
FLOTT PAR: Salma Hayek og François-Henri Pinault har vært gift i åtte år. De har en datter sammen. Foto: FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Sprakk ved middagsbordet

Hun bestemte seg for å velge å stole på ektemannen og å ikke ta det opp med med han. Vel, det var lettere sagt enn gjort. Hun prøvde å spille «calm and collected» overfor ham, men etter fire timer sprakk hun ved middagsbordet.

- Vi satt og spiste, og jeg var veldig rolig. Sa ting som: «Hei, kjære!» og alt det der. Men plutselig skrek jeg: «Hvem i helvete er Elena?! Hvem i helvete er Elena?! Du kan fortelle den der Elena-personen at jeg snakker engelsk og at du derfor kan øve deg på engelsk med meg!».

Ifølge Salma Hayek brøt ektemannen ut i latter:

- Du mener Elsa?

- Du skjønner, det er en app. Som Siri. Hennes navn er Elsa, men ikke skaff deg den der appen for den er skikkelig dårlig. Han har fremdeles en sterk, fransk aksent, så Elsa funker åpenbart ikke, sa Salma Hayek til latter fra Fallon og publikum.

LES OGSÅ: Derfor er sex annerledes etter fødsel

Feiret bryllupsdag med å dele «aldri tidligere sett»-bilde med fansen

Den Oscar-nominerte Hollywood-stjernen er kanskje mest kjent for filmen «Frida» fra 2002, der hun portretterte den meksikanske kunstneren Frida Kahlo (1907 - 1954). Hun giftet seg med den franske forretningsmannen i 2009, etter at de hadde vært et par i tre år.

De to ble foreldre til Valentina Paloma Pinault (9) høsten 2007. Kjendisparet har holdt detaljer rundt bryllupsseremoniene, som ble avholdt i Paris på valentinsdagen i 2009 og i Venezia i april samme år, tett til brystet. Men i forbindelse med åtte års bryllupsdag i år delte Salma Hayek et fotografi fra Italia-bryllupet med sine mange Instagram-følgere.

«Den største velsignelsen jeg har i livet mitt er kjærlighet. 11 år sammen, 8 år som ektepar», skrev hun til det vakre sort/hvitt-bildet.

LES OGSÅ: - Slik har dere sex igjen etter at han har vært utro

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer