Osacar 2017

Hvem vant hva under nattens utdeling?

- Jeg fikk takket min kone og mine barn, mottok en Oscar - og ga tilbake en Oscar, alt i løpet av 10 minutter, tvitret La La Land-produsenten etter at han måtte gi statuetten til Moonlight-teamet. Sjekk de viktigste vinnerne her.

Oscar 2017: Høyt henger de.. Hvem vant hva under nattens utdeling?
Oscar 2017: Høyt henger de.. Hvem vant hva under nattens utdeling? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 89. Oscar-utdelingen gikk av stabelen i Dolby Theatre i Los Angeles natt til mandag norsk tid. (Psst! Disse damene var nattens best kledde!)

Forhåndsfavoritten «La La Land» med nominasjoner i hele 14 kategorier, ble også kveldens storvinner, med 6 priser, i tillegg til at Emma Stone fikk pris for beste kvinnelige hovedrolle.

LES OGSÅ: Derfor hadde Oscar-kvinnene blå sløyfe på brystet

Likevel, prisen for beste film gikk til Moonlight, etter det som med rette betegnes som den største Oscar-utdelingstabben noensinne. For ved en feiltakelse ble «La La Land» utropt fra scenen som vinner av Warren Beatty og Faye Dunaway, og teamet fra filmen var godt i gang med takketaler, før feilen ble avdekket.

- Seerne måtte vente tre timer og førti minutter før denne utdelingen ble virkelig god, skriver Washington post, og poengterer at det er lenge siden vi har vært vitne til et Oscar-øyeblikk som vil leve evig.

- Jeg fikk takket min kone og mine barn, mottok en Oscar - og delte ut en Oscar, alt i løpet av 10 minutter, tvitret Jordan Horowitz, «La La Land»-produsenten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer