71 grader nord

- Hverken Thomas eller jeg kommer til å syte over å bære sekk eller gå langt

Men eventyrer Elisa Røtterud innrømmer at hun gruer seg spesielt til to ting.

71 GRADER NORD: Nytt av året er at kjendisversjonen er delt inn i team. FOTO: Haakon Lundkvist
71 GRADER NORD: Nytt av året er at kjendisversjonen er delt inn i team. FOTO: Haakon Lundkvist Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Innspillingen av discovery+ og TVNorges nye reality-konsept 71° nord – team er allerede godt i gang, og nytt av året er at kjendiser skal kjempe seg gjennom Norge på langs i nettopp team.

Eventyrer Elisa Røtterud (42) og tidligere langrennsløper Thomas Alsgaars (49) er et av parene som kjemper om å vinne den prestisjetunge reality-konkurransen.

Etter at hun var med på Robinsonekspedisjonen i 1999 hadde hun lovet seg selv å aldri takke ja til et reality-konsept igjen, men da hun fikk spørsmål om å delta på 71° nord ble hun oppfordret av sine nærmeste om å si ja til utfordringen.

- De få menneskene jeg har rundt meg, fjellførere og mine nærmeste, forklarte meg at her kom jeg til å få eventyr servert på et sølvfat! forteller Elisa til KK, og legger til:

- Jeg hadde lovet meg selv å delta på noe sånt igjen, men har skjønt at det er et unikt konsept jeg ikke kan si nei til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer