Eurovision Song Contest 2020

Hvilke av årets bidrag er mest strømmet på Spotify?

Vi har svaret!

POPULÆR: Ulrikke Brandstorps Eurovision-bidrag gjør det svært godt på strømmetjenesten Spotify. Foto. NTB Scanpix
POPULÆR: Ulrikke Brandstorps Eurovision-bidrag gjør det svært godt på strømmetjenesten Spotify. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Ulrikke Brandstorp vant Melodi Grand Prix i Norge gikk en av hennes største drømmer i oppfyllelse. Men allerede da startet stormen rundt Eurovision-eventyret.

En teknisk feil skulle skape store problemer for NRK, noe som resulterte i en annerledes måte å velge en vinner på. Men at Ulrikke er en verdig vinner er det ingen tvil om! Låta er mektig, men sangstemmen hennes gjør det hele komplett.

LES OGSÅ: MGP-Ulrikke: - Dette handler om noe viktigere enn en musikkonkurranse

Det hele roet seg ned, men så fikk Brandstorp beskjed om at Eurovision er avlyst grunnet koronakrisen. Deretter ble det også bestemt at hun ikke får delta i finalen som er blitt utsatt til neste år.

I TÅRER: I «Veien til Rotterdam» får du et eksklusivt innblikk i hva som skjedde etter at det ble klart at Eurovision ble avlyst. Etter en samtale med MGP-sjefen tar Ulrikke til tårene. Se mer her: https://www.dagbladet.no/studio/miniserie-veien-til-rotterdam/612 Vis mer

Plutselig var Eurovision-drømmen borte. Vi håper Ulrikke prøver seg på nok en runde - for det er ingen tvil om at musikken hennes blir godt tatt imot.

Spotify sendte nylig ut en pressemelding hvor de hadde samlet sammen de mest spilte bidragene fra det som skulle blitt Eurovision Song Contest 2020. Ulrikke Brandstorps «Attention» ligger på en flott femteplass på Spotify! På sjette- og sjuendeplass ligger Sverige og Danmark, mens Island troner på toppen!

Andreplassen har Lituaens The Roop kapret med låta «On Fire». Tredjeplassen på Spotify tilhører B-OK, Ben Dolic fra Tyskland med «Violent Thing».

1. Island - «Think About Things» av Daði Freyr Pétursson
2. Litauen - «On Fire» av The Roop
3. Tyskland - «Violent Thing» av B-OK, Ben Dolic
4. Australia - «Don’t Break Me» av Montaigne
5. Norge - «Attention» av Ulrikke Brandstorp
6. Sverige - «Move» av The Mamas
7. Bulgaria - «Tears Getting Sober» av Victoria
8. Sveits - «Répondez-moi» av Gjon's Tears
9. Danmark - «Yes» av Ben & Tan
10. Israel - «Feker Libi» av Eden

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer