Love Island UK

Hvilke Love Island-par er fortsatt sammen?

Mange har engasjert seg i Love Island UK de siste ukene. Noen finner kjærligheten i villaen, men varer det når de kommer hjem? Det kan faktisk skje, for det finnes opptil flere Love Island-babyer!

LOVE ISLAND-PAR: Flere fant tonen i villaen i år, men om det kommer til å vare, er for tidlig å si. Foto: Matt Frost/ITV/Shutterstock
LOVE ISLAND-PAR: Flere fant tonen i villaen i år, men om det kommer til å vare, er for tidlig å si. Foto: Matt Frost/ITV/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av dem som er helt avhengig av Love Island UK? Årets finale ble vist for norske TV-seere denne uken, men om du ikke er helt oppdatert på de nyeste episodene, skal vi ikke spoile hvem som vant finalen.

Love Island UK ble vist på TV for første gang i 2005, og neste sesong kom året etter. Programmet gjorde comeback i 2015, og det har totalt blitt laget syv sesonger av den britiske utgaven. Programmet er ekstremt populært blant britene. Det er også en snakkis her til lands, og mellom 50-75.000 TV-seere har fått med seg hver episode denne sesongen.

Det er ikke så lett å si akkurat hva som gjør programmet så populært. Et knippe unge, single, og ikke minst pene, mennesker bor i en villa, hvor de lever isolert fra omverdenen i et gitt antall uker. I starten er det 10 deltakere, så kommer det nye kvinner og menn inn i villaen, som fører til at noen må stemmes ut.

Selve poenget er å finne en kjæreste, og det er TV-seerne som stemmer frem sitt favorittpar, som til slutt vinner, og får en premie på 50.000 pund. De som ikke finner en «connection» med noen av de andre deltakerne, blir sendt hjem. Litt brutalt, i bunn og grunn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer