Khloé Kardashian baby:

- Hvilket voksent menneske, med respekt for seg selv, kommenterer et barns utseende?

Khloé Kardashian raser etter rasismehets mot datteren True.

BESKYTTER DATTEREN MOT HATFULLE NETTROLL: Khloé Kardashian og samboeren Tristan Thompson ble foreldre til lille True Thompson i april. FOTO: NTB Scanpix
BESKYTTER DATTEREN MOT HATFULLE NETTROLL: Khloé Kardashian og samboeren Tristan Thompson ble foreldre til lille True Thompson i april. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april i år ble reality-kjendis Khloé Kardashian (34) og hennes kanadiske basketballspiller-samboer Tristian Thompson (27) foreldre til sitt første felles barn da lille True Thompson kom til verden. Han har sønnen Prince Thompson (1) med modelleksen Jordan Craig (27).

Khloé, som er lillesøsteren til de like berømte reality-damene Kim Kardashian (37) og Kourtney Kardashian (39), deler stort og smått fra hverdagen med datteren og samboeren på sin offisielle Instagram-konto.

Helt siden hun la ut det første bildet av datteren etter fødselen har Khloé opplevd å få hva hun beskriver som rasistiske tilbakemeldinger fra hatefulle nettroll. Flere av meldingene omhandler nemlig datterens hudfarge.

LES OGSÅ: Her er Kardashian-hemmelighetene de færreste vet om!

Blokkerte kommentarfeltet til bilde av datteren

Allerede i juli valgte hun å ta bladet fra munnen, og kom med en kraftig tilbakemelding via Twitter til de som kommenterer datterens utseende.

«Hvilket voksent menneske, med respekt for seg selv, kommenterer et barns utseende? Hva slags frastøtende menneske er du? Det er patetisk at du har et så miserabelt liv.».

Da Kim Kardashian i midten av september la ut et bilde av True sammen med kusinene Chicago (8 måneder) og Stormi (7 måneder) - henholdsvis Kim og Kanye Wests (41) datter og halvsøsteren Kylie Jenner (21) og kjæresten Travis Scotts (26) datter - på sin offisielle Instagram-konto haglet det nok en gang med hatfulle tilbakemeldinger.

Dette fikk Khloé til å se rødt, og da hun la ut et nytt bilde av datteren 19. september valgte hun å blokkere kommentarfeltet, slik at hun slapp å få flere negative tilbakemeldinger.

Se dette innlegget på Instagram

💕 The Triplets 💕

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Men ettbarnsmoren har heldigvis også fått en rekke hyggelige tilbakemeldinger etter at datteren kom til verden for fem måneder siden, og til en av de positive Twitter-kommentarene takker Khloé for støtten:

«Dere er fantastiske, og jeg føler meg velsignet som får så mye støtte!!! Det er noen som åpenbart har det vanskelig i livet sitt, men jeg prøver å omringe meg med så mye kjærlighet jeg kan. Min baby True er det for meg. Jeg blokker all den hvite støyen ute.».

Se dette innlegget på Instagram

💕 My sweet little mama 💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

LES OGSÅ: Khloé Kardashian om kroppsendringen: - Jeg ble fortalt at jeg aldri ville oppnå drømmekroppen min

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer