Sex og Singelliv:

Hvor ble det egentlig av mennene fra«Sex og Singelliv»?

Slik ser Smith, Aiden, Mr. Big og Steve ut nå.

HVOR ER DE NÅ?: Mennene fra «Sex og Singelliv» er fremdeles på skjermen, om man bare vet hvor man skal lete. Foto: HBO
HVOR ER DE NÅ?: Mennene fra «Sex og Singelliv» er fremdeles på skjermen, om man bare vet hvor man skal lete. Foto: HBO Vis mer
Publisert

Det har faktisk gått 13 år siden serien «Sex og Singelliv» satte ned foten, og sa at nok fikk være nok. Selv etter seks sesonger hadde ikke fansen fått nok, så serieskaperne ga etter, og ga oss et par filmer vi kunne kose oss med.

To filmer har kommet , men vi er fremdeles ikke sikre på om vi egentlig har fått nok, så vi satt av litt tid til å finne ut av hva de tidligere mennene til de fire fantastiske damene egentlig gjør i dag.

LES OGSÅ: Seks hemmeligheter du neppe visste om «Sex og singelliv»

Steve Brady aka. David Eigenberg (53)

Steve Brady delte et veldig turbulent forhold med Miranda Hobbes, og heldigvis endte paret til slutt opp med å gifte seg, og få en nydelig liten baby. Etter at showet tok slutt i 2004 har Eigenberg dukket opp i en rekke tv-serier, som blant annet i «CSI: Crime Scene Investigation» og «NCIS». Eigenberg var også med i oppfølgeren til serien, «Sex and the City: The Movie». I dag finner du Eigenberg i serien «Chicago Fire», en serie om livet til brannmenn som lever i Chicago.

Steve Brady aka. David Eigenberg. Foto: HBO / NTB Scanpix
Steve Brady aka. David Eigenberg. Foto: HBO / NTB Scanpix Vis mer

Smith Jerrod aka. Jason Lewis (46)

Samanthas kjæreste og leketør, Smith Jerrod, fikk ungjenter hele verden til å sverme av beundring. Etter at serien tok slutt, har Lewis dukket opp i en rekke populære filmer og tv-serier som «How I Met Your Mother» og «The Bold and the Beautiful». Til tross for å være 45 år gammel, og vært lenket til skuespillere som Terri Hatcher og Rosario Dawson, har han aldri giftet seg.

LES OGSÅ: - At han har beholdt sitt hotte utseende er det ingen tvil om!

Smith Jerrod aka. Jason Lewis. Foto: HBO / NTB Scanpix
Smith Jerrod aka. Jason Lewis. Foto: HBO / NTB Scanpix Vis mer

Mr. Big aka. Christopher Noth (61)

Carrie og Mr. Big er en av de mest berømte kjærlighetshistoriene vi har. De har kysset, sloss, slått opp, blitt sammen igjen, giftet seg med andre mennesker, og vært utro med hverandre. Likevel endte de til slutt opp sammen, og alt var verdt det til slutt. Siden serien tok slutt i 2004, har Noth hatt nok å gjøre. Han har blant annet vært med i «Law and Ordner» og «The Good Wife», hvor han til og med fikk en nominasjon til Golden Globe. I disse dager finner du Noth i tv-serien «Tyrant».

Mr. Big aka. Christopher Noth. Foto: HBO / Instagram @chrisnothofficial
Mr. Big aka. Christopher Noth. Foto: HBO / Instagram @chrisnothofficial Vis mer

Harry Goldenblatt aka. Evan Handler (56)

Han ble introdusert som Charlotte sin skilsmisseadvokat, men ble raskt mye mer. Charlotte vurderte til og med å konvertere til jødedommen for hans skyld. I løpet av de 13 årene som har gått siden serien la opp, har Handler skaffet seg et stort navn i Hollywood. Han har i senere tid blitt best kjent som karakteren Charlie Runkle i den prisvinnende serien «Californication».

Harry Goldenblatt aka. Evan Handler. Foto: GBO / NTB Scanpix
Harry Goldenblatt aka. Evan Handler. Foto: GBO / NTB Scanpix Vis mer

Aiden Shaw aka. John Corbett (56)

Det var nok flere som kastet iskremboksen mot skjermen da Carrie lot Aiden slippe unna, i fjerde sesong av serien. 13 år senere har han heldigvis ikke forsvunnet fra tv-skjermen, og han har blant annet fått seg roller i filmene «My Big Fat Greek Wedding 2» og «The Boy Next Door».

LES OGSÅ: Husker du Brady Hobbes fra «Sex og singelliv»? Slik ser han ut i dag

Aiden Shaw aka. John Corbett. Foto: HBO / NTB Scanpix
Aiden Shaw aka. John Corbett. Foto: HBO / NTB Scanpix Vis mer

Trey MacDougal aka. Kyle MacLachlan (58)

Husker du at Charlotte testet impotensen til Trey ved hjelp av et rundt like ark? Selvfølgelig gjør du det. Det var begynnelsen på slutten av ekteskapet deres, og det manglet ikke på jubel fra fansen da det endelig tok slutt. Etter serien tok slutt spilte han blant annet sammen med Christopher Noth i filmen «The Good Wife», før han dukket opp i Marvel-serien «Agents of S.H.I.E.L.D», og i 2017 kunne vi endelig se ham i den nye sesongen av «Twin Peaks».

Trey MacDougal aka. Kyle MacLachlan. Foto: HBO / NTB Scanpix
Trey MacDougal aka. Kyle MacLachlan. Foto: HBO / NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer