Sex og Singelliv:

Hvor ble det egentlig av mennene fra«Sex og Singelliv»?

Slik ser Smith, Aiden, Mr. Big og Steve ut nå.

HVOR ER DE NÅ?: Mennene fra «Sex og Singelliv» er fremdeles på skjermen, om man bare vet hvor man skal lete. Foto: HBO
HVOR ER DE NÅ?: Mennene fra «Sex og Singelliv» er fremdeles på skjermen, om man bare vet hvor man skal lete. Foto: HBO Vis mer
Publisert

Det har faktisk gått 13 år siden serien «Sex og Singelliv» satte ned foten, og sa at nok fikk være nok. Selv etter seks sesonger hadde ikke fansen fått nok, så serieskaperne ga etter, og ga oss et par filmer vi kunne kose oss med.

To filmer har kommet , men vi er fremdeles ikke sikre på om vi egentlig har fått nok, så vi satt av litt tid til å finne ut av hva de tidligere mennene til de fire fantastiske damene egentlig gjør i dag.

LES OGSÅ: Seks hemmeligheter du neppe visste om «Sex og singelliv»

Steve Brady aka. David Eigenberg (53)

Steve Brady delte et veldig turbulent forhold med Miranda Hobbes, og heldigvis endte paret til slutt opp med å gifte seg, og få en nydelig liten baby. Etter at showet tok slutt i 2004 har Eigenberg dukket opp i en rekke tv-serier, som blant annet i «CSI: Crime Scene Investigation» og «NCIS». Eigenberg var også med i oppfølgeren til serien, «Sex and the City: The Movie». I dag finner du Eigenberg i serien «Chicago Fire», en serie om livet til brannmenn som lever i Chicago.

Smith Jerrod aka. Jason Lewis (46)

Samanthas kjæreste og leketør, Smith Jerrod, fikk ungjenter hele verden til å sverme av beundring. Etter at serien tok slutt, har Lewis dukket opp i en rekke populære filmer og tv-serier som «How I Met Your Mother» og «The Bold and the Beautiful». Til tross for å være 45 år gammel, og vært lenket til skuespillere som Terri Hatcher og Rosario Dawson, har han aldri giftet seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer