«Gossip Girl»:

Hvor ble det egentlig av skuespillerne fra «Gossip Girl»?

Dette gjør de nå, ti år senere.

«GOSSIP GIRL»: Flere av skuespillerne har gått over til å gjøre helt andre ting enn TV-serier og filmer. FOTO: Gossip Girl / The CW
«GOSSIP GIRL»: Flere av skuespillerne har gått over til å gjøre helt andre ting enn TV-serier og filmer. FOTO: Gossip Girl / The CW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det virkelig ti år siden «Gossip Girl» begynte å rulle over skjermen? Vi husker intrigene som utspilte seg på Upper East Side som om det var i går. Men, hvordan går det egentlig med Blair Waldorf og Serena van der Woodsen nå, utenfor TV-skjermen?

Vi har tatt oss tid til å snoke litt på skuespillerne vi kjenner så godt fra «Gossip Girl», og fant ut av hva de driver med i disse dager.

LES OGSÅ: 15 ganger Blake Lively tok pusten fra oss

1. Blake Lively (30)

For fans av «Gossip Girl» lyder hun bare navnet Serena van der Woodsen, men utenfor skjermen er hun Blake Lively. Hun har siden serien giftet seg med skuespilleren Ryan Renolds (41), og sammen har de fått to døtre. Hun har overhodet ikke lagt skuespillerkarrieren på hylla, og har blant annet vært med i filmene «Café Society» og «The Shallows». Dessuten har det akkurat blitt offentliggjort at hun skal være med i den lovende thrilleren «The Husband's Secret».

2. Leighton Meester (31)

Mer kjent som den iskalde, kalkulerende, men likevel litt sjarmerende Blair Waldorf. Meester har nok gjort flere jenter grønne av misunnelse da hun giftet seg med Adam Brody (37) fra «The O.C.». Dessuten har hun satset tungt på karriere. Selv om hun ikke lenger er å se noe særlig i filmbransjen, tar hun det igjen med å opptre på Broadway som Curleys kone i stykket «Of Mice and Men». Hun har også valgt å legge mer energi i musikken, og har blant annet sluppet en låt med Robin Thicke, kalt «Somebody to Love», samt laget et eget akustisk album, kalt «Heartstrings».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer