«Gossip Girl»:

Hvor ble det egentlig av skuespillerne fra «Gossip Girl»?

Dette gjør de nå, ti år senere.

«GOSSIP GIRL»: Flere av skuespillerne har gått over til å gjøre helt andre ting enn TV-serier og filmer. FOTO: Gossip Girl / The CW
«GOSSIP GIRL»: Flere av skuespillerne har gått over til å gjøre helt andre ting enn TV-serier og filmer. FOTO: Gossip Girl / The CW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det virkelig ti år siden «Gossip Girl» begynte å rulle over skjermen? Vi husker intrigene som utspilte seg på Upper East Side som om det var i går. Men, hvordan går det egentlig med Blair Waldorf og Serena van der Woodsen nå, utenfor TV-skjermen?

Vi har tatt oss tid til å snoke litt på skuespillerne vi kjenner så godt fra «Gossip Girl», og fant ut av hva de driver med i disse dager.

LES OGSÅ: 15 ganger Blake Lively tok pusten fra oss

1. Blake Lively (30)

For fans av «Gossip Girl» lyder hun bare navnet Serena van der Woodsen, men utenfor skjermen er hun Blake Lively. Hun har siden serien giftet seg med skuespilleren Ryan Renolds (41), og sammen har de fått to døtre. Hun har overhodet ikke lagt skuespillerkarrieren på hylla, og har blant annet vært med i filmene «Café Society» og «The Shallows». Dessuten har det akkurat blitt offentliggjort at hun skal være med i den lovende thrilleren «The Husband's Secret».

Blake Lively aka. Serena van der Woodsen. FOTO: NTB Scanpix / Gossip Girl
Blake Lively aka. Serena van der Woodsen. FOTO: NTB Scanpix / Gossip Girl Vis mer

2. Leighton Meester (31)

Mer kjent som den iskalde, kalkulerende, men likevel litt sjarmerende Blair Waldorf. Meester har nok gjort flere jenter grønne av misunnelse da hun giftet seg med Adam Brody (37) fra «The O.C.». Dessuten har hun satset tungt på karriere. Selv om hun ikke lenger er å se noe særlig i filmbransjen, tar hun det igjen med å opptre på Broadway som Curleys kone i stykket «Of Mice and Men». Hun har også valgt å legge mer energi i musikken, og har blant annet sluppet en låt med Robin Thicke, kalt «Somebody to Love», samt laget et eget akustisk album, kalt «Heartstrings».

LES OGSÅ: Hinter Adriana Lima om at hun vil slutte i Victoria's Secret?

Leighton Meester aka. Blair Waldorf. FOTO: Gossip Girl / NTB Scanpix
Leighton Meester aka. Blair Waldorf. FOTO: Gossip Girl / NTB Scanpix Vis mer

3. Penn Badgley (30)

Vi husker ham som den litt nerdete, dumsnille og sjarmerende Dan Humphrey. Gutten som faktisk viste seg å være selveste Gossip Girl, men i virkeligheten holder han en mye lavere profil. Etter serien var det stille rundt Penn Badgley en stund, men så fikk han en rolle i filmen «Cymbeline». Nå reiser han rundt og spiller med bandet sitt Mothxr, og har giftet seg med sangeren Domino Kirke.

Penn Badgley aka. Dan Humphrey. FOTO: Gossip Girl / NTB Scanpix
Penn Badgley aka. Dan Humphrey. FOTO: Gossip Girl / NTB Scanpix Vis mer

4. Ed Westwick (30)

Han fikk det til å svimle for jentene da han spilte den kjekke og rike hotellarvingen Chuck Bass, og vi satt alle limt til TV-skjermen da han møtte Blair Waldorf på toppen av Empire State Building. Men så ble det helt stille fra den unge kjekkasen. Etter innspillingen av «Gossip Girl» forsvant han helt fra skjermen, og kom ikke tilbake før i 2017. Nå er han å se i filmene «Snatch» og «White Gold».

Tidligere i år stormet det rundt Westwick. På tampen av fjoråret gikk nemlig skuespiller Kristina Cohen ut med påstanden om at Westwick hadde voldtatt henne. Han benektet dette og skrev i en melding på Twitter: «Jeg kjenner ikke denne kvinnen. Jeg har aldri tvunget meg på noen kvinner. Jeg har aldri begått voldtekt.»

Rundt samme tid stod også to andre kvinner frem og hevdet at «Gossip Girl»-skuespilleren hadde seksuelt trakassert dem. Los Angeles County District Attorney's Office har fått anmeldelsene som nå behandles.

LES OGSÅ: Video av Gigi Hadid med ubarberte armhuler fikk hatet til å ta av på sosiale medier

Ed Westwick aka. Chuck Bass. FOTO: Gossip Girl / NTB Scanpix
Ed Westwick aka. Chuck Bass. FOTO: Gossip Girl / NTB Scanpix Vis mer

5. Chace Crawford (32)

Bedre kjent som den sympatiske Nate Archibald, fanget i et forhold med Blair Waldorf, når han egentlig er håpløst forelsket i Serena van der Woodsen. Det tok litt tid før karrieren tok seg opp for Chace, men i 2014 produserte han baseballfilmen «Undrafted», som han også spilte hovedrollen i. Deretter fikk han hovedrollen i filmen «Blood & Oil» i 2015.

Chace Crawford aka. Nate Archibald. FOTO: NTB Scanpix / Gossip Girl
Chace Crawford aka. Nate Archibald. FOTO: NTB Scanpix / Gossip Girl Vis mer

6. Taylor Momsen (24)

Vi ble først kjent med henne som den søte og uskyldige lillesøsteren til Dan Humphrey, Jenny Humphrey, men akkurat som storebroren hadde hun noen overraskelser i ermet. Det tok ikke mange sesongene før hun prøvde å ta tronen fra både Serena van der Woodsen og Blair Waldorf. Og, slik det ser ut ble Taylor Momsen ganske så tøff i trynet i virkeligheten også. Etter «Gossip Girl» fokuserte hun på bandet sitt, kalt «The Pretty Reckless». De har sluppet en jevn strøm av albumer etter 2010, og blant annet varmet opp for Marilyn Manson, Evanescence og Nickelback.

LES OGSÅ: Nå er «Mamma Mia 2» ferdig innspilt (sjekk hvilke nye navn som står på rollelisten)

Taylor Momsen aka. Jenny Humphrey. FOTO: NTB Scanpix / Gossip Girl
Taylor Momsen aka. Jenny Humphrey. FOTO: NTB Scanpix / Gossip Girl Vis mer

7. Jessica Szohr (32)

Vanessa Abrams kom flyvende inn som en kule i «Gossip Girl», og utviklet en romanse med både Nate Archibald og Dan Humphrey underveis. Også etter serien har hun gjort det bra, og kan skilte med roller i filmene «The Internship» og «Lucky in Love». I 2015 returnerte hun til TV-skjermen i serien «Complications and Kingdom».

Jessica Szohr aka. Vanessa Abrams. FOTO: Gossip Girl / NTB Scanpix
Jessica Szohr aka. Vanessa Abrams. FOTO: Gossip Girl / NTB Scanpix Vis mer

8. Connor Paolo (27)

Eric van der Woodsen er lillebroren til selveste Serena, og vil nok av mange beskrives som den eneste fornuftige i den gale familien på Upper East Side. Paolo mistet skjermtid på «Gossip Girl» da han landet en rolle i en annen serie kalt «Revenge». Karakteren hans mistet imidlertid livet i siste episode av andre sesong, og siden det ble ikke ABC-dramaet det samme. Nå får vi bare håpe han returnerer til skjermen som nok en fantastisk lillebror!

LES OGSÅ: 11 ting vi lærte av «Sex og singelliv»

Connor Paolo aka. Eric van der Woodsen. FOTO: Gossip Girl / NTB Scanpix
Connor Paolo aka. Eric van der Woodsen. FOTO: Gossip Girl / NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer