Jennifer Lopez:

- Hvordan endte vi opp her?

Jennifer Lopez med rørende innlegg til ektemannen.

JENNIFER LOPEZ: Det er liten tvil om at Jennifer Lopez og Ben Affleck er like forelsket nå, om ikke mer enn da de var sammen første gang for over 20 år siden. Her bilde fra en filmpremiere juni 2023. Foto: NTB
JENNIFER LOPEZ: Det er liten tvil om at Jennifer Lopez og Ben Affleck er like forelsket nå, om ikke mer enn da de var sammen første gang for over 20 år siden. Her bilde fra en filmpremiere juni 2023. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det var som om sirkelen endelig var sluttet da det kom for en dag at Jennifer Lopez og Ben Affleck hadde funnet tilbake til hverandre. De to var kanskje stjerneverdens heteste par på begynnelsen av 2000-tallet, men så tok kjærligheten slutt.. Eller? Det planlagte bryllupet som skulle stå i november 2003 ble i hvert fall avlyst.

De to gjorde i alle fall sine hoser grønne hos andre potensielle maker på hver sin kant. Og begge fant de kjærligheten på ny i 2004. Lopez med sangeren Marc Anthony, som hun fikk tvillingene Max og Emmes med. Affleck traff skuespiller Jennifer Garner, som han giftet seg med i 2005 og fikk de tre barna Violet, Seraphina og Samuel med.

Så skulle det gå bort imot 20 år før Lopez og Affleck fant tilbake til hverandre igjen og august 2022 fikk de endelig sitt drømmebryllup.

Får lyst til å synge

I anledning deres ett års bryllupsdag, 20. august, la Jennifer Lopez ut en søt hyllest i form av et lite dikt til mannen og kjærligheten- sammen med bilder fra den store dagen.

«Dear Ben,
Sitting here alone
Looking at my ring ring
Feeling overwhelmed
It makes me wanna sing sing
How did we end up here
Without a rewind
Oh my This is my life…»

I diktet funderer hun over hvordan de endte opp her, og at det å se på ringen gir henne lyst til å synge.

Lopez er glad i å vise kjærlighet for familien sin offentlig. I våres da tvillingene hennes fylte 15 år, la hun ut en søt video for å gratulere dem.

«Gratulerer med dagen til mine vakre og brilliante kokosnøtter,» skrev hun ved videoen hun la ut.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer