Else Kåss Furuseth:

Hyller venninnen: - Hun er den smarteste av oss

Komikerne Else Kåss Furuseth åpenhjertig om vennskapet med Henriette Steenstrup.

ELSE KÅSS FURUSETH: Under førpremieren av sesong tre av Pørni stilte Else Kåss Furuseth opp som intervjuer for sin gode venninne Henriette Steenstrup. FOTO: MADELEINE DELP BERGSJØ, VIAPLAY.
ELSE KÅSS FURUSETH: Under førpremieren av sesong tre av Pørni stilte Else Kåss Furuseth opp som intervjuer for sin gode venninne Henriette Steenstrup. FOTO: MADELEINE DELP BERGSJØ, VIAPLAY. Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at komiker og programleder Else Kåss Furuseth ser opp til sin kollega Henriette Steenstrup, som er aktuell med en ny sesong av seersuksessen Pørni.

Under førpremieren av den nye sesongen stilte Else opp og intervjuet serieskaperen for et publikum bestående av skuespillerne fra serien og deres nære venner og familie. Og hun var ikke tilbakeholden med skryt over venninnens arbeid. For Pørni har også truffet noe i Else.

– Jeg syns hun klarer noe som veldig mange har lyst til å få til, og det er den blandingen mellom humor og alvor, sier Else til KK.

De to ble først kjent da de begge var med i humorprogrammet Torsdag kveld fra Nydalen som ble sendt på TV2 mellom 2009 og 2014.

– Jeg sa til henne at hun var helt nydelig i «Bot og bedring» og så sa hun: «Det var Solveig Kloppen». Og det var en veldig god måte å starte et vennskap på, ler «Kåss til kvelds»-programlederen.

Det har gått noen år siden de fjaset og fikk folk til å le sammen gjennom TV2-programmet, men vennskapet har bestått. Også til tross for at Else dukket opp i brudekjole i Henriettes bryllup.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer