Hylles av fans for sminkeløst foto: - Tror aldri jeg har sett henne uten sminke!

Sarah Jessica Parker stråler på sjeldent fotografi.

SUPERSTJERNE: Det er slik vi er vant til å se Sarah Jessica Parker. Dette bildet er tatt i forbindelse med sesong tre av HBO-serien Divorce. Men nylig delte TV-profil Andy Cohen et bilde av en sminkeløs Sarah Jessica - som hylles av fansen. Se bildet i saken! FOTO: NTB Scanpix
SUPERSTJERNE: Det er slik vi er vant til å se Sarah Jessica Parker. Dette bildet er tatt i forbindelse med sesong tre av HBO-serien Divorce. Men nylig delte TV-profil Andy Cohen et bilde av en sminkeløs Sarah Jessica - som hylles av fansen. Se bildet i saken! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Sarah Jessica Parker (54) er fan av å bruke mye øyesminke, og det er veldig sjeldent vi ser henne gå all naturell. Men nylig delte stjernens gode venn, TV-profil Andy Cohen (51), et bilde av 54-åringen helt uten sminke - og dette bildet hylles nå av fansen.

«Magic Hour, Magic Lady», skriver Cohen til bildet, som er tatt ved solnedgang. På bildet stråler Sarah Jessica, og viser frem sitt solbrune ansikt og sine fine fregner.

«Jeg tror aldri jeg har sett henne uten sminke! Hun ser om mulig ennå mer vakker ut!» skriver en fan som kaller seg Thebasongang i kommentarfeltet til bildet, som ble delt via bildedelingstjenesten Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

Magic Hour, Magic Lady.

Et innlegg delt av Andy Cohen (@bravoandy)

«Hun ser jo mye bedre ut uten sminke - slik som de aller fleste kvinner gjør! Vakker!» skriver en annen, som kaller seg maurlife_

Sarah Jessica Parker ble for alvor kjent da hun fikk rollen som Carrie Bradshaw i den uhyre populære TV-serien Sex og singelliv. HBO-serien gikk sin seiersgang mellom 1998 og 2004 - og kunne i fjor med andre ord feire 20-årsjubileum.

HYLLES I KOMMENTARFELTET: Sarah Jessica Parker, som er kjent for sin smokey eyes-look, hylles for å ha vist seg helt uten sminke på sosiale medier. FOTO: Skjermdump Instagram og NTB Scanpix
HYLLES I KOMMENTARFELTET: Sarah Jessica Parker, som er kjent for sin smokey eyes-look, hylles for å ha vist seg helt uten sminke på sosiale medier. FOTO: Skjermdump Instagram og NTB Scanpix Vis mer

I dag spiller hun hovedrollen i nok en HBO-serie, nemlig Divorce, som er inne i sin tredje sesong. I serien, som hadde premiere i 2016, spiller Sarah Jessica tobarnsmoren Frances som skilles fra ektemannen - og alle de utfordringene som medfølger en skilsmisse midtveis i livet.

Åpen om surrogati

På privaten er Sarah Jessica Parker lykkelig gift med skuespiller Matthew Broderick (57), og sammen har de sønnen James Wilkie (16) og tvillingjentene Marion Loretta og Tabitha Hodge (10). Paret giftet seg i 1997.

De har vært åpen om at tvillingbarna ble født via surrogati i 2009. I sommer feiret de Marion og Tabitha 10 år, og i den anledningen delte mamma Sarah Jessica et rørende innlegg på sosiale medier, hvor hun uttrykte ekstrem glede over å ha fått døtrene i livet sitt.

«22. juni 2019 - 10 år med en helt ny kjærlighet. Søstre. Dere snudde opp ned på livene våre, fylte og fortsetter å fylle tilværelsen med uendelige overraskelser, romantikk, sentimentalitet, kreativitet, og dere har gitt oss en form for kjærlighet vi ikke visste at vi manglet. Vi vil ikke forestille oss en verden uten dere. Gratulerer med dagen våre kjæreste og elskede døtre. Vi elsker dere så mye! Mama».

FAMILIELYKKE: Sarah Jessica Parker og ektemannen Matthew Broderick har vært gift siden 1997. De har sønnen James Wilkie og døtrene Marion og Tabitha sammen. Dette bildet er tatt under en filmpremiere i New York i 2017. FOTO: NTB Scanpix
FAMILIELYKKE: Sarah Jessica Parker og ektemannen Matthew Broderick har vært gift siden 1997. De har sønnen James Wilkie og døtrene Marion og Tabitha sammen. Dette bildet er tatt under en filmpremiere i New York i 2017. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med Vogue i 2010 lettet hun på sløret om den tøffe tiden, da hun innså at hun ikke lenger kunne få barn på den naturlige måten.

- Vi prøvde og prøvde og prøvde og prøvde og prøvde å bli gravide, men det skjedde bare ikke på den vanlige måten - jeg ville ha født så ofte jeg kunne, om jeg kunne. Jeg elsket alle milepælene, både de gode og de vonde.

Nå ser det ut til at alt har falt på plass i livet til Sex og singelliv-stjernen, og det er ingen tvil om at 54-åringen utstråler en glede som er henne vel unt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer