Rihanna

Hylles for nytt ammebilde

Tilbakemeldingene har ikke latt vente på seg etter at superstjerna reklamerte for nytt undertøy - med sønnen på brystet.

RIHANNA: Superstjernen fra Barbados under årets Met Gala. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB.
RIHANNA: Superstjernen fra Barbados under årets Met Gala. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB. Vis mer
Publisert

«Ikke din mors amme-BH, designet av Rihanna, godkjent av baby RZA.»

Det skriver Rihannas (35) undertøysselskap, Savage X Fenty, på deres offisielle Instagramkonto.

Innlegget deles sammen med en bildekarusell av en høygravid Rihanna med hennes femten måneder gamle sønn, RZA, trykket til brystet.

Innlegget har fått over 2000 kommentarer - nesten utelukkende hyllester og positive tilbakemeldinger fra følgere som gleder seg over den nye lanseringen.

«Nå må jeg ha en til baby», skriver en av dem.

«Gravid med én og ammer en annen. Kvinner er fantastiske!», skriver en annen.

«Ta alle pengene mine!», skriver en tredjemann.

- Legendarisk

Rihanna og barnefar Rakim Athelaston Nakache Mayers (34), mest kjent som ASAP Rocky, fikk sitt første barn sammen i mai 2022.

- Det er legendarisk, har Rihanna tidligere uttalt til British Vogue om den første tiden som mor.

- Det er alt. Du husker egentlig livet før, utdypet hun, men la ikke skjul på at det også var «galskap».

- Du sover ikke. I det hele tatt. Selv ikke om du vil. Vi kom hjem, hadde ingen. Det var bare oss foreldrene og babyen. Herregud, man er en zombie mesteparten av tiden.

SUPER BOWL: Rihanna har en tydelig kul på magen mens hun opptrer under Super Bowl i år. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock / NTB.
SUPER BOWL: Rihanna har en tydelig kul på magen mens hun opptrer under Super Bowl i år. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock / NTB. Vis mer

Ni måneder etter fødsel opptrådte Rihanna under årets Super Bowl. Kort tid etter at hun gikk på scenen begynte ryktene å svirre om superstjerna var gravid igjen, noe Rihanna tilsynelatende bekreftet da hun kjærtegnet den tydelige kulen på magen foran publikum.

Vil lage musikk

35-åringens siste album, Anti, ble sluppet i 2016. Selv om Rihanna har medvirket på flere låter siden den tid, og selv slapp to singler i forbindelse med filmen, Black Panther: Wakanda Forever i fjor, har hun ennå ikke gitt ut et nytt album.

- Jeg vil at det skal skje i år, sa hun videre til British Vogue.

- Det er ærlig talt latterlig om det ikke skjer i år. Men jeg vil ha det gøy. Jeg vil lage musikk og videoer, utdypet hun.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer