Jennifer Lopez:

Hylles for sitt naturlige hår

Vanligvis er håret til Jennifer Lopez (50) stylet til fingerspissene. Nå viser hun at hun ser like fantastisk ut - også når hun styler det minimalt.

ON FLEEK: Jennifer Lopez (50) overlater ikke mye til tilfeldighetene når det gjelder eget hår. En ny mer avslappet look skaper likevel stor entusiasme blant fansen. Foto: NTB Scanpix
ON FLEEK: Jennifer Lopez (50) overlater ikke mye til tilfeldighetene når det gjelder eget hår. En ny mer avslappet look skaper likevel stor entusiasme blant fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Håret til Jennifer Lopez (50) er omtrent like omtalt som resten av hennes svært velpleide, moteriktige og megaglamorøse ytre. For hvem har vel ikke ønsket seg store lokker, superglatte lengder, eller tøffe fletter etter å ha sett JLo i aksjon gjennom årene?

TILBAKEBLIKK: Prisutdeling i Spania for å ha solgt over 200.000 eksemplarer av albumet J.Lo i 2005. Foto: NTB Scanpix
TILBAKEBLIKK: Prisutdeling i Spania for å ha solgt over 200.000 eksemplarer av albumet J.Lo i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I dag er vi vant til å se henne med lange lokker, oftest glattet ut eller med store Hollywood-bølger. Derfor vakte det behørig oppmerksomhet blant fansen, da hun nylig la ut et bilde av sin nye frisyre, en langt mer avslappet og naturlig look enn vi har sett på lenge.

Som så mange andre kjendiser har også Jennifer måttet holde seg hjemme, og også hun bedyrer at hun har latt hår og hud få hvile i ukene tilbragt hovedsakelig for seg selv og med sine nærmeste. Og vi kan ikke annet enn melde oss på rekken av de tusenvis av klappe- og hjerteemojisene som renner inn, etter at hun avslørte sin nye look.

Og selv om vedlagte tekst var ment som en hyllest til moder jord i anledning "Earth day" var det ganske tydelig at anledningen kanskje først og fremst var for å vise fram sveisen - og samtidig se overjordisk vakker ut i badedrakt samtidig.

Over tre millioner «likes» og atten tusen kommentarer kan tyde på at JLo har truffet blink hos fansen.

- Jeg elsker dine naturlige krøller. Så fresht og enkelt, skriver en følger, mens en annen framholder at popstjerna er verdens åttende underverk. En respons de færreste av oss kan drømme om å oppleve, selv med nyfrisert manke.

Andre kjendiser som har delt «hjemmehåret» sitt i sosiale medier er blant annet Ariana Grande.

Ikke overraskende får også stjerna kjent for sitt stort sett glatte, lange og oppsatte hår, masse komplimenter av fansen for at hun viser krøllene sine fram, og framstår som folkelig og passe ustyla.

LES OGSÅ: - Veldig mange bruker feil produkter til håret sitt

En stjerne som tar det hele et hakk lenger og byr på praktiske tips, er «Frusterte Fruer»-stjerna Teri Hatcher (55). Hun deler raust og detaljert om hvordan hun selv farger etterveksten hjemme - og at hun har gjort det i mange år.

- Faktisk startet jeg allerede med dette da jeg spilte inn «Frustrerte Fruer», rett og slett fordi jeg hadde så lite tid til å fikse meg, forteller Hatcher som innrømmer at hun vurderer å bevare mer av det grå, men ikke helt ennå.

- Jeg syns kvinner med grått hår er superfint, påpeker TV-stjerna som er kjent for å "bjuda" på i sosiale medier, og ikke er redd for å vise fram mindre glamorøse sider av seg selv. Å invitere fansen inn på baderommet virker som det mest naturlige i verden, og har du behov for en full gjennomgang av hvordan hun gjør det steg-for-steg- så tilbyr hun nettopp det.

LES OGSÅ: Slik kan du flytte fokuset bort fra etterveksten din

For de av oss som ennå ikke har fått time hos frisøren og sårt trenger har vår egen hårekspert Cecilie Krogh en super litt gjør det selv-video som kan gjøre ventetiden liten kortere.

KLIPPE HÅR: Kan du bruke kjøkkensaks til å klippe håret? Ja, mener frisør Cecilie Krogh. Her viser hun deg steg for steg hvordan du kan klippe håret hjemme. VIDEO: Cecilie Krogh Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer