Ryan Gosling:

Hyllet kjæresten med «hemmelig» detalj

Nå røper han hvordan.

RYAN GOSLING: Ryan Gosling poserte foran fotografene på filmpremiere. Foto: Michael Tran/AFP/NTB
RYAN GOSLING: Ryan Gosling poserte foran fotografene på filmpremiere. Foto: Michael Tran/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Det koker mildt sagt rundt «Barbie»-stjernene Margot Robbie (33) og Ryan Gosling (42) om dagen. Filmen hadde premiere for kort tid siden, men har allerede tatt verden med storm.

Mandag viste ferske tall fra FilmWeb at «Barbie» solgte totalt 105 404 billetter forrige helg, noe som sørget for at filmen kapret førsteplass over billetter solgt på en premierehelg så langt i år.

I takt med at interessen øker, får også Hollywood-stjernene flere øyne rettet mot seg.

Mens Robbie og Gosling har promotert filmen verden rundt, har sistnevntes kjæreste, Eva Mendes (49), holdt seg i skyggen.

Faktisk skal hun ha vært et helt annet sted enn på kino i helgen.

Mendes og Gosling har i alle år vernet svært godt om privatlivet sitt, og skiller privatliv og karriere. Det er derfor kanskje ikke så overraskende at Mendes ikke har vært å se ved 42-åringens side på de forskjellige røde løperne.

Dro på telttur

Mens 42-åringen har stått i blitsregnet fra fotografer, har Eva Mendes derimot tilbrakt tida på telttur. Det røper hun selv på Instagram.

«Noen medcampere der ute? Å telte eller ikke telte. Det er spørsmålet», skrev hun på Instagram.

Hun skal altså ha vært på telttur mens Goslings nye film hadde premiere verden rundt i helgen, skriver blant andre Hello Magazine.

Til tross for at Mendes, som har to døtre med «Barbie»-stjerna, ikke satt i salen med popcorn i henda, har hun flere ganger vist at hun støtter partneren sin.

Det gjorde hun blant annet også i mai da hun delte bilder av seg selv i en t-skjorte med 42-åringens ansikt på hvor det sto «Barbie 2023. Ryan Gosling som Ken».

Hyllet kjæresten

Støtten fra «2 Fast 2 Furious»-skuespilleren setter Gosling trolig stor pris på. Han valgte nemlig tilsynelatende å diskré hylle henne foran de oppmøtte fotografene.

Da han ankom premieren på «Barbie» på The Shrine Auditorium i Los Angeles 9. juli hadde han nemlig en helt spesiell detalj rundt halsen.

EVA: Gosling røpet hva bokstaven rundt halsen sto for. Foto: Chris Pizzello/AP/INVISION/NTB
EVA: Gosling røpet hva bokstaven rundt halsen sto for. Foto: Chris Pizzello/AP/INVISION/NTB Vis mer

Til sitt rosa antrekk bar han nemlig et smykke med en rosa «E» rundt halsen.

Ifølge Town & Country ble Gosling spurt hva bokstaven sto for, hvorpå han svarte «Eva».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer