Leah Isadora

Hyllet mamma med frekt minne

Leah Isadora Behn gjorde stas på morens ungdomstid i nytt innlegg på TikTok.

ARVEGODS: Leah Isadora Behn hentet gikk på skattejakt i mammas klesskap - og var så fornøyd med funnet at hun delte morens ungdommelige plagg på TikTok. Her fra premieren av filmen Lange Flate ballær 3. FOTO: Christoffer Andersen/NTB
ARVEGODS: Leah Isadora Behn hentet gikk på skattejakt i mammas klesskap - og var så fornøyd med funnet at hun delte morens ungdommelige plagg på TikTok. Her fra premieren av filmen Lange Flate ballær 3. FOTO: Christoffer Andersen/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og modell Leah Behn har raskt fått en egen tilhengerskare, og er ikke lenger kun å regne som datteren til Märtha og Ari Behn. I 2022 fikk hun modellkontrakt, og er en av fem kvinner som følges i den nye TV-serien «Power Women».

Likevel er det nettopp moren Märtha og skattene i klesskapet hennes den unge influenseren vender seg til, når hun skal gjøre seg ekstra fin.

I september 2022 la Leah Isadora Behn ut et innlegg på TikTok, der hun stolt svinger seg i morens skinnbukser fra de glade ungdomsår. Ifølge Leah er buksene fra 90-tallet, og ser ut til å falle godt i smak også på neste generasjon.

Også da prinsesse Ingrid Alexandra feiret sin 18-årsdag på slottet, gikk store deler av kongefamilien for gjenbruk. Leah hadde på seg den champagnefargede kjolen moren bar kvelden før hun giftet seg med Leahs far, den nå avdøde forfatteren Ari Behn i 2002.

Også søstrene hadde gått for gjenbruk i Ingrid Alexandras fest – og det er tydelig at Märtha er en inspirator for sine døtre på motefronten.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer