Kate Beckinsale

Hyllet moren med penisvideo på morsdagen

Etter en kort Instagram-pause er den britiske skuespilleren Kate Beckinsale tilbake på sosiale medier.

HUMOR: Den britiske skuespilleren Kate Beckinsale la ut en morsom video av sin mor i anledning den britiske morsdagen i slutten av mars. Se videoen i saken under! FOTO: NTB Scanpix
HUMOR: Den britiske skuespilleren Kate Beckinsale la ut en morsom video av sin mor i anledning den britiske morsdagen i slutten av mars. Se videoen i saken under! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kort tid etter at den britiske skuespilleren Kate Beckinsale (45) slettet alle Instagram-innleggene sine i mars, er hun nå tilbake for fullt på den populære bildedelingstjenesten - hvor hun har over 2,8 millioner følgere.

Ifølge Daily Mail skal grunnen til det korte Instagram-oppholdet ha vært fordi hun så seg lei av å forsvare sin 20 år yngre flamme Pete Davidson (25).

Foreløpig består Instagram-feeden hennes av fem innlegg, og et av innleggene la 45-åringen ut i anledning den britiske morsdagen 31. mars.

Innlegget er en video av moren Judith Margaret Loe (72), som er en anerkjent britisk skuespiller, med en gigantisk dildolignende sak i hendene. Mamma Jude ser ut til å ta det hele med humor, og ler hjertelig av «gaven».

«Hvis moren min har lært meg én ting, så er det at dersom livet spiller deg et uforventet puss så må du bare fortsette å le. Vi har klart, og skal fortsette å klare, å komme oss gjennom alt. Gratulerer med morsdagen, din inspirerende, tøffe, lattermilde, ekstraordinære, uerstattelige galning. Jeg elsker deg!».

- Jeg er overrasket over interessen for dating-livet mitt

Den siste måneden har det stormet rundt ettbarnsmoren Kate Beckingsale, etter at hun i vinter altså fant lykken med den 20 år yngre Saturday Night Live-komikeren Pete Davidson. Han har tidligere vært kjæreste med artist Ariana Grande (25).

I begynnelsen av mars satt de i publikum under en New York Rangers-kamp i New York, og hadde ingenting imot å vise følelser offentlig. Klinebildene av det ferske paret har gått verden rundt.

I et intervju med Los Angeles Times publisert i slutten av mars kommenterte Kate Beckinsale , kjent fra «Pearl Harbor» (2001) og «Underworld»-filmene, at hun er sjokkert over at folk bryr seg om aldersforskjellen.

- Jeg er overrasket over interessen for dating-livet mitt. Jeg har aldri vært i denne situasjonen før (...) Det er relativt sjokkerende og noe jeg må bli vant til. Jeg tenker at dersom du liker personen litt halvveis, så ville man gått ut av det. Dersom det var hovedfundamentet i forholdet, så ville det ha vært et problem. Men det er ikke tilfellet her.

FORELSKET: Kate Beckinsale og Pete Davidson klinte til under en New York Rangers-kamp i begynnelsen av mai. FOTO: NTB Scanpix
FORELSKET: Kate Beckinsale og Pete Davidson klinte til under en New York Rangers-kamp i begynnelsen av mai. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Kate Beckinsale, som i år er aktuell med filmen The Widow, har datteren Lily Mo Sheen (20) med Masters of Sex-skuespilleren Michael Sheen (50). De var sammen i perioden 1995 til 2003.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer