Pamela Anderson

I alle år har hun skjult dette

– Det er en lettelse, sier Pamela Anderson om å ikke lenger gjemme det bort.

PAMELA ANDERSON: I 2023 står Pamela Anderson frem med noe hun i alle årene i kameras søkelys har forsøkt å skjule. Her fra premieren av dokumentaren «Pamela: A Love Story» i 2023. FOTO: REUTERS/Mario Anzuoni/NTB
PAMELA ANDERSON: I 2023 står Pamela Anderson frem med noe hun i alle årene i kameras søkelys har forsøkt å skjule. Her fra premieren av dokumentaren «Pamela: A Love Story» i 2023. FOTO: REUTERS/Mario Anzuoni/NTB Vis mer
Publisert

Pamela Anderson har hatt aktive dager siden hun i januar 2023 kom både med dokumentar om livet sitt, og selvbiografien «Love, Pamela», som i sin andre uke føk inn på andreplass i New York Times bestselgerliste, bare slått av prins Harry.

«Baywatch»-stjerna Pamela Anderson har de siste årene levd heller tilbaketrukket, sammenlignet med på 90-tallet da navnet hennes var på alles lepper, og det ikoniske utseendet var kjent verden over. Med blondt hår, fyldig frontparti og tynne øyebryn, var det knapt noen som ikke visste hvem Pamela Anderson var.

Og hvert fall ikke etter at den famøse hjemmevideoen ble stjålet fra hjemmet til Pamela og ektemannen Tommy Lee i bandet Mötley Crüe, og som i private scener viser paret ha sex om bord i en båt.

Selv mener Pamela tyveriet videoen ødela mye for henne og familien, og hun forteller i dokumentaren at filmen på mange måter ødela karrieren hennes også.

Tok avstand

Rollene har ikke stått i kø for Pamela etter at «Barb Wire» floppet i 1996. Hun har hatt cameo-roller, altså roller der hun har spilt seg selv, men de store filmene har uteblitt. I 2022 gjorde hun imidlertid comeback, da hun med hovedrollen i Broadway-musikalen «Chicago» høstet gode kritikker. Her både danset og sang Pamela, til stor begeistring.

Og i kjølvannet av det som kan se ut som Pamelas revansj, deler hun nå rikt fra livet sitt på sosiale medier og i et månedlig nyhetsbrev til fansen.

I februar 2023 røper Pamela til fansen at det er én ting hun lenge har holdt skjult, under lag av sminke, og i et innlegg på Instagram forteller hun nå at tiden nå er inne for å vise det frem:

«Jeg vil heller vise frem fregnene mine. Det er gøy å eldes. Det er en lettelse. Og i en viss alder ser vi yngre og freshere ut uten sminke».

I innlegget viser Pamela et bilde av sitt usminkede ansikt, der man tydelig kan se et dryss med fregner over neserota. Hun skriver, om den usminkede looken både i dokumentaren og i et coverintervju hun nylig gjorde:

«Dette er meg – jeg trives med den jeg er akkurat nå. Det er en ny verden og jeg er veldig takknemlig for all kjærligheten».

Reaksjonene på innlegget har ikke latt vente på seg, og begge Pamelas sønner, som hun har med Tommy Lee, heier på henne i kommentarfeltet. Det gjør også Elizabeth Hurley, som svarer med å sende Pamela fem røde hjerter.

Rørende takk til mamma

Sønnene Brandon og Dylan er åpenbart stolte over moren, og også over hennes plassering på bestselgerlisten:

– Din positive energi er så inspirerende. Jeg er så stolt av deg. Og så glad for at verden endelig får se DEN EKTE DEG! skriver Brandon på Instagram.

Broren Dylan har kommentert et av morens innlegg slik:

– Glad i deg!!! Fortsett å være kompromissløst DEG!

HEIA MAMMA: Pamela med sine sønner Brandon Thomas Lee og Dylan Jagger Lee på premieren av dokumentaren «Pamela, a love story» i januar 2023. FOTO: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB
HEIA MAMMA: Pamela med sine sønner Brandon Thomas Lee og Dylan Jagger Lee på premieren av dokumentaren «Pamela, a love story» i januar 2023. FOTO: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer