– I år er året for å ta vare på helsen

Rebel Wilson deler reisen mot et sunnere liv med fansen.

SLIK SER HUN IKKE UT LENGER: Rebel Wilson har lagt om livsstilen og viser frem resultatet på Instagram. FOTO: Scanpix
SLIK SER HUN IKKE UT LENGER: Rebel Wilson har lagt om livsstilen og viser frem resultatet på Instagram. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Rebel Wilson (40) kom til verden en marsdag i Sydney i 1980. Australierens fornavn er det første som hinter om at familien hun ble født inn i er... Vel, utradisjonell.

Ser man også på hennes tre søsken – søstrene går under navnene Liberty og Annarchi, mens broren heter Ryot – er det ingen tvil. Wilson-familien er unik.

Den særegenheten har Rebel tatt med seg inn i Hollywood.

Faktisk var det den som brakte henne til Hollywood. Hun har tidligere fortalt at hun kickstartet skuespillerkarrieren etter å ha hallusinert – mens hun var alvorlig syk med malaria som 19-åring – at hun vant en Oscar.

I et miljø som er notorisk selvhøytidelig og overfladisk, er 40-åringen et frisk pust av genuinitet og sylskarp humor.

LES OGSÅ: Her er de mest spesielle kjendisbarn-navnene

UNIKUM: Rebel Wilson er en av de mest ettertraktede skuespillerinnene i Hollywood, og har vært det i flere år. Dét er ikke uten grunn. Her er hun avbildet i 2017. FOTO: Scanpix
UNIKUM: Rebel Wilson er en av de mest ettertraktede skuespillerinnene i Hollywood, og har vært det i flere år. Dét er ikke uten grunn. Her er hun avbildet i 2017. FOTO: Scanpix Vis mer

Covid-19 har sørget for at filminnspillinger blir utsatt og premierer avlyst, og dermed har flere av Hollywood-stjernene hatt ekstra fritid denne våren.

Rebel har brukt tiden på å legge om livsstilen: Hun har nemlig døpt 2020 «helsens år».

– Denne reisen handler mer om hvordan hun føler seg enn de fysiske forandringene, sier en kilde til amerikanske People og fortsetter:

– Rebel har satt seg personlige mål hvert år i en god stund nå. 2018 var året for moro; da var hun på fantastiske eventyr og reiste masse. 2019 var kjærlighetens år; da dro hun på romantiske, storslåtte dater. 2020 er helsens år. Hun er veldig fokusert og dedikert.

I mai avslørte skuespillerinnen selv på Instagram at hun har to mål for året.

«Jeg skal være ærlig med dere. Med mitt «helsens år»-prosjekt, prøver jeg å gå ned noen kilo. På karrierefronten håper jeg å sette i gang produksjon av én av filmene mine innen året er omme», skriver stjernen.

«Begge disse målene krever daglig innsats og det er konstante tilbakeslag, men jeg jobber hardt for å få det til», legger Rebel til i innlegget.


Siden har hun delt flere bilder av seg selv på trening – noen ganger i boksestudio, andre ganger på brutale gåturer i Los Angeles-varmen – fulgt av motiverende ord.

Ta en titt på noen av 40-åringens ferskeste innlegg under!

Med bestekompis og skuespillerkollega Hugh Sheridan:


Hollywoods nye actionstjerne?


På treningstur:


Rebel er tydelig stolt av egen innsats – og det digger vi!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer