SLIK SER HUN IKKE UT LENGER: Rebel Wilson har lagt om livsstilen og viser frem resultatet på Instagram. FOTO: Scanpix
SLIK SER HUN IKKE UT LENGER: Rebel Wilson har lagt om livsstilen og viser frem resultatet på Instagram. FOTO: Scanpix Vis mer

– I år er året for å ta vare på helsen

Rebel Wilson deler reisen mot et sunnere liv med fansen.

Publisert

Rebel Wilson (40) kom til verden en marsdag i Sydney i 1980. Australierens fornavn er det første som hinter om at familien hun ble født inn i er... Vel, utradisjonell.

Ser man også på hennes tre søsken – søstrene går under navnene Liberty og Annarchi, mens broren heter Ryot – er det ingen tvil. Wilson-familien er unik.

Den særegenheten har Rebel tatt med seg inn i Hollywood.

Faktisk var det den som brakte henne til Hollywood. Hun har tidligere fortalt at hun kickstartet skuespillerkarrieren etter å ha hallusinert – mens hun var alvorlig syk med malaria som 19-åring – at hun vant en Oscar.

I et miljø som er notorisk selvhøytidelig og overfladisk, er 40-åringen et frisk pust av genuinitet og sylskarp humor.

LES OGSÅ: Her er de mest spesielle kjendisbarn-navnene

UNIKUM: Rebel Wilson er en av de mest ettertraktede skuespillerinnene i Hollywood, og har vært det i flere år. Dét er ikke uten grunn. Her er hun avbildet i 2017. FOTO: Scanpix
UNIKUM: Rebel Wilson er en av de mest ettertraktede skuespillerinnene i Hollywood, og har vært det i flere år. Dét er ikke uten grunn. Her er hun avbildet i 2017. FOTO: Scanpix Vis mer

Covid-19 har sørget for at filminnspillinger blir utsatt og premierer avlyst, og dermed har flere av Hollywood-stjernene hatt ekstra fritid denne våren.

Rebel har brukt tiden på å legge om livsstilen: Hun har nemlig døpt 2020 «helsens år».

– Denne reisen handler mer om hvordan hun føler seg enn de fysiske forandringene, sier en kilde til amerikanske People og fortsetter:

– Rebel har satt seg personlige mål hvert år i en god stund nå. 2018 var året for moro; da var hun på fantastiske eventyr og reiste masse. 2019 var kjærlighetens år; da dro hun på romantiske, storslåtte dater. 2020 er helsens år. Hun er veldig fokusert og dedikert.

I mai avslørte skuespillerinnen selv på Instagram at hun har to mål for året.

«Jeg skal være ærlig med dere. Med mitt «helsens år»-prosjekt, prøver jeg å gå ned noen kilo. På karrierefronten håper jeg å sette i gang produksjon av én av filmene mine innen året er omme», skriver stjernen.

«Begge disse målene krever daglig innsats og det er konstante tilbakeslag, men jeg jobber hardt for å få det til», legger Rebel til i innlegget.


Siden har hun delt flere bilder av seg selv på trening – noen ganger i boksestudio, andre ganger på brutale gåturer i Los Angeles-varmen – fulgt av motiverende ord.

Ta en titt på noen av 40-åringens ferskeste innlegg under!

Med bestekompis og skuespillerkollega Hugh Sheridan:


Hollywoods nye actionstjerne?


På treningstur:


Rebel er tydelig stolt av egen innsats – og det digger vi!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer