I dag er hun et av verdens mest kjente fjes

Kjenner du henne igjen?

SUPERSTJERNE: Denne lille jenta skulle med tiden bli en berømt skuespillerinne – kanskje en av de mest kjente gjennom tidene. FOTO: Instagram
SUPERSTJERNE: Denne lille jenta skulle med tiden bli en berømt skuespillerinne – kanskje en av de mest kjente gjennom tidene. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Hun ble født en februardag i 1969, og har både greske, italienske, engelske, irske og skotske aner. Hun vokste opp i nabolaget Sherman Oaks i California.

Hva slags yrke hun kom til å velge, lå i kortene fra barndommen av; begge foreldrene jobbet nemlig skuespillere. Faren spilte blant annet Victor Kiriakis i såpeoperaen «Days of Our Lives» i en årrekke, mens moren hadde flere mindre roller i tv-serier.

Hun dukket for første gang opp på storskjermen i skrekk-komedien «Leprechaun» – som nå er en kultklassiker – i 1993. Bare noen måneder senere kapret hun rollen som forandret alt.

Dét er 25 år siden, men Jennifer Aniston er fremdeles hele verdens Rachel Green fra «Friends».

Stjernen er minst like aktuell nå som i begynnelsen av karrieren; hun er for tiden opptatt med å promotere sin nye serie «The Morning Show». Her spiller hun forøvrig mot Reese Witherspoon som portretterte Rachels lillesøster, Jill, i «Friends».

LES OGSÅ: Slik ser lille Emma fra «Friends» ut i dag

Men det er ikke bare skuespillerkarrieren hun har fått oppmerksomhet for den siste tiden.

Den flotte 50-åringen skaffet seg nemlig en Instagram-konto denne måneden, og satt umiddelbart bildedelingstjenesten på hodet.

Hennes første bilde var av en fulltallig «Friends»-gjeng – David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc og Aniston selv – noe som utvilsomt var et etterlengtet syn for nostalgiske fans.

I skrivende stund har innlegget høstet nærmere 15 millioner likerklikk.

Skuespillerinnens Instagram-debut slo også Guinness' verdensrekord; hun er nå den som har nådd én million følgere på Instagram raskest.

Det enorme tallet rant inn i løpet av fem timer og 16 minutter. Tidligere var det prins Harry og hertuginne Meghan Markle – via deres felles konto @sussexroyal – som satt på rekorden på fem timer og 45 minutter.

Siden midten av oktober har Aniston blant annet delt et innlegg som viser den noe mindre glamorøse prosessen som ligger bak de perfeksjonerte bildene vi ser i magasiner, to humoristiske videoer og et søtt barnebilde.

Vi gleder oss til å følge med videre!

LES OGSÅ: 10 ting du kanskje ikke visste om «Friends»

Se dette innlegget på Instagram

#TBT In style, then and now...

Et innlegg delt av Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Hvor godt kjenner du vennene fra New York? Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer