Dødfødsel

- I går mistet vi vår lille datter

I januar gikk artisten gjennom en spontanabort, og i november mistet hun sin datter i dødfødsel.

DØDFØDSEL: Den amerikanske artisten Christina Perri og ektemannen Paul Costabile har hatt et tøft år. I januar gikk de gjennom en spontanabort, og i november mistet de et barn i dødfødsel. Bildet er tatt i 2019. FOTO: NTB
DØDFØDSEL: Den amerikanske artisten Christina Perri og ektemannen Paul Costabile har hatt et tøft år. I januar gikk de gjennom en spontanabort, og i november mistet de et barn i dødfødsel. Bildet er tatt i 2019. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Denne vinteren skulle den amerikanske artisten Christina Perri (34), ektemannen Paul Costabile (33) og datteren Carmella (2) ha ønsket nytt familiemedlem velkommen til verden.

Familien på tre skulle nemlig utvides med en liten jente, men komplikasjoner under svangerskapet gjorde at fødselen startet altfor tidlig.

Storesøsteren Carmella rakk aldri å bli kjent med lillesøsteren.

2020 begynte også på verst tenkelige måte for ekteparet, som i januar gikk gjennom en spontanabort i uke 11.

På Twitter-kontoen sin la ettbarnsmoren ut en melding til følgerne sine, der hun åpent fortalte om den tragiske hendelsen.

Vil bryte tabu og skam

I likhet med hertuginne Meghan og modellen Chrissy Teigen, som begge dette året har vært åpne om sine erfaringer med å gå gjennom en spontanabort - handler Christina Perris åpenhet om at hun har lyst til å bryte tabu og skam knyttet til en slik opplevelse.

«Jeg er trist, men ikke skamfull. På nytt blir jeg påminnet hvor fantastiske og mektige kvinner er med tanke på å skape liv og å heales. Til alle mødre som har vært her, og som kommer til å komme hit, jeg ser deg og jeg elsker deg».

«Jeg er trist, men ikke motløs. Når tiden er riktig, skal vi forsøke igjen. Men i dag, sørger vi over det lille livet som ble tapt».

Falt pladask for hverandre under intervju

Christina Perri gjorde braksuksess etter å ha sunget i det populære amerikanske dansekonkurranse-programmet So You Think You Can Dance i 2010.

Tre år senere ble hun intervjuet av han som skulle bli hennes ektemann - og nøyaktig fire år etter hun entret studio for intervju, og han falt pladask, sto bryllupet.

I et innlegg på Instagram-kontoen sin delte den stolte ektemannen det gledelige budskapet i 2017:

«Jeg er rimelig sikker på at jeg aldri før har vært mer stolt, fordi jeg får kalle denne fantastiske personen min kone!!! (...) Nå skal jeg gå ut og rope denne nyheten over byen fra takterrassen - for ja, jeg er DEN fyren».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer