Isabelle Ringnes

I graviditeten: - Føler jeg har fått et ekstra gir!

Gründer og milliardærarving Isabelle Ringnes (34) åpner opp om det å ha med seg kamerateam på slep under svangerskapet.

ISABELLE RINGNES: Gründer og teknologi-og likestillingsformidler Isabelle Ringnes åpner opp om å ha med seg kamerateam på slep under graviditeten. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB
ISABELLE RINGNES: Gründer og teknologi-og likestillingsformidler Isabelle Ringnes åpner opp om å ha med seg kamerateam på slep under graviditeten. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gründeren, teknologi-og likestillingsformidler og milliardærdatter Isabelle Ringnes (34) er én av profilene i Viaplay-serien «Powerwomen».

Under innspilling av serien, som tar for seg sterke, arbeidsomme og inspirerende kvinner som har markert seg i det offentlige rom, ble det kjent at 34-åringen venter sitt første barn med forloveden Skage Grønneberg (41). Han er leder i næringslivsavdelingen i Miljøstiftelsen Bellona.

Paret forlovet seg i mai i år. Til KK åpner den vordende moren opp om hvordan det har vært å ha med seg kamerateam på slep - den første tiden av svangerskapet.

- Det har vært en veldig gøy, men annerledes erfaring å ha med seg kamerateam. Jeg har vært veldig heldig, og hatt et ukomplisert og bra svangerskap. Formen er kjempefin!

Hun legger til:

- Jeg føler at jeg har et ekstra gir med energi, og er veldig takknemlig for at alt har gått bra. Jeg har egentlig ikke kjent på at det har vært noe annet enn glede. Litt nerver, selvfølgelig, i begynnelsen, som det visst alltid er. Men nå er jeg veldig happy!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.