Emma Watson og Tom Felton

I «Harry Potter»-universet var de bitre fiender - men se hvor gode venner de er nå!

Vi smelter av disse bildene mellom Emma Watson og Tom Felton.

GODE VENNER: Det er liten tvil om at de tidligere Harry Potter-skuespillerne har funnet tonen de siste årene. FOTO: Skjermdump Instagram
GODE VENNER: Det er liten tvil om at de tidligere Harry Potter-skuespillerne har funnet tonen de siste årene. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Vi kjenner dem begge to aller best fra «Harry Potter»-universet. Først Emma Watson (29) - den lille, flinke piken Hermine Grang med stort hår og «besserwisser»-tendenser.

Watson spilte en av Harry Potters beste venner, i motsetning til Tom Felton (31), som spilte den bitre og bortskjemte fienden Draco Malfoy i alle filmene.

Sist Watson og Felton spilte sammen i en film var i «Harry Potter og dødstalismanene – del 2», som ble utgitt i 2011, likevel ser det ut til at de to «Harry Potter-fiendene» er ordentlige gode venner i dag.

LES OGSÅ: Emma Watson starter hjelpetelefon for kvinner som har blitt utsatt for seksuell trakassering på jobben

Deler søte øyeblikk

Det er ingen tvil om at de fleste av oss liker når den populære og verdenskjente «Harry Potter»-casten henger sammen - enten om det er på tv, på den røde løperen eller på stranden. Ekstra hyggelig er det når Felton deler sukkersøte bilder av at han og hans tidligere medskuespiller deler musikalske øyeblikk sammen.

Dette bildet har han nylig lagt ut på bildedelingstjenesten Instagram:

View this post on Instagram

Quick learner x

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

På bildet er det tydelig at Felton driver å lærer bort til Watson hvordan man spiller gitar. Under bildet skriver 31-åringen «hun lærer fort» - det likte også fansen.

Bildet har godt over 1 million likerklikk og nesten 40 000 kommentarer. «BRAD & GAGA, make room!», «This is the content I want» og «In my mind you two are together, always» lyder noen av kommentarene som folk har skrevet.

Vi smelter!

På stranden

Dette er imidlertid ikke det eneste bildet de har lagt ut som viser at de henger en del sammen på fritiden. For noen måneder siden la nemlig Watson ut et bilde av seg selv i en bil på vei fra stranden. Under bildet skriver hun «Friends capture you best», hvor hun også har tagget Felton som fotograf.

Som alltid hagler det inn med likerklikk hver gang denne populære 29-åringen deler noe av seg på sosiale medier, men akkurat dette innlegget slår kanskje rekord - og står oppført med svimlende 5,6 millioner likerklikk.

Psst! Slik ser Harry Potter-stjernene ut 17 år etter første film

View this post on Instagram

Friends capture you best 🦋 📸 @t22felton

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Starter eget tiltak

Selv om Watson deler mange bilder av seg selv som fansen åpenbart liker godt, er det ikke kun det skuespilleren bruker sine sosiale kanaler til. Hun har i løpet av de siste par årene hatt en sterk stemme hva gjelder feminisme og likestilling blant kvinner og menn. Nylig ble det blant annet kjent at Emma Watson starter en hjelpetelefon for kvinner som har blitt utsatt for seksuell trakassering på jobben.

Telefonstøttelinjen blir finansiert av «Times Up» og privatpersoner, som for eksempel Watson - som allerede har donert en sum på hele 12 millioner norske kroner til tiltaket.

- Å forstå hvilke rettigheter du har og vite hvordan du kan bruke dem er en viktig del av å skape trygge arbeidsplasser, sa Watson til den britiske tv-kanalen i forbindelse med tiltaket.

Takket nei

29-åringen har også takket nei til å spille rollen som «Askepott» i 2016, og ja til rollen som Belle i «Skjønnheten og Udyret» like etter. Da hun fikk spørsmål om hvorfor hun valgte som hun gjorde sa hun at Belle passet henne mye bedre som person, og at Belle var en bedre rollemodell.

- Jeg visste ikke at de ville lage «Skjønnheten og udyret» da jeg sa nei til «Askepott». Men da de spurte om jeg ville spille Belle, følte jeg at den rollen passet meg veldig mye bedre enn det Askepott gjorde, sa Watson til magasinet Total Film.

- Belle er en feminist helt inn til ryggmargen, la hun til.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer